Esperi Koti Koppelo avautui Keravalla

07.02.2022
Etusivu > Ajankohtaista > Esperi Koti Koppelo avautui Keravalla

Koppelo tarjoaa ympärivuorokautista palvelua kehitysvammaisille. Kodissa on 19 tilavaa, hyvin varustettua ja viihtyisää yksiötä sekä moneen muuntautuvat yhteiset tilat.

”Esperi lisää tarjontaa alueilla, joissa on siihen tarvetta. Haluamme tarjota kehitysvammaisten asumispalveluja hyvien palvelujen äärellä kasvukeskuksissa. Kerava oli meille sopiva kohde sekä tilojen että sijainnin puolesta", sanoo aluepäällikkö Vesa Tornberg.

Koppelon tilat on suunniteltu ja täysin remontoitu kehitysvammaisten asukkaiden tarpeisiin. Ne ovat esteettömiä, turvallisia ja viihtyisiä. Tilavien yksiöiden lisäksi koti tarjoaa monenlaiseen toimintaan soveltuvat yhteiset tilat, esimerkiksi mahdollisuuden sisäpeleihin tai jumppahetkiin. Lisäksi kodin läheisyydessä on mahdollisuus monenlaiseen harrastamiseen, sillä lähellä sijaitsevat uimahalli, kuntosali, jäähalli ja urheilukenttä ja hienot ulkoilumahdollisuudet. Läheiset Keuda-talo ja kirjasto tarjoavat tekemistä mielelle. 

”Viime päivien aikana Koppelon uusi henkilöstö on tutustunut toisiinsa sekä kodin uusiin asukkaisiin. Lisäksi heidät on perehdytetty Esperin toimintatapoihin ja erityisesti uuden kodin turvallisuusnäkökohtiin", kertoo yksikönpäällikkö Sinikka Merkkiniemi. ”Koulutuksissa on keskitytty myös toimintafilosofiamme läpikäyntiin ja lääkehoitoon. Nyt olemme valmiita tarjoamaan laadukasta ja välittävää tukea asukkaillemme".

Samassa kokonaisuudessa Koppelon kanssa sijaitsee ikäihmisten Esperi Hoivakoti Kerava. Se jatkaa toimintaansa omissa tiloissaan tavanomaisen tapaan.

Lue lisää Kehitysvammapalveluidemme toimintafilosofiasta: Elämänmakuista elämää

Lisätiedot

Jaa artikkeli somessa

Mediadesk
010 408 7000
media@esperi.fi

 

Esperi Care Oy
Mannerheimintie 164
PL 11
00301 Helsinki
www.esperi.fi

 

 

 

Jaa artikkeli somessa

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä