Esperi Koti Varisto siirtyy Betesda-säätiölle

30.12.2022
Etusivu > Ajankohtaista > Esperi Koti Varisto siirtyy Betesda-säätiölle

Esperi Koti Varisto Vantaalla on tarjonnut tukiasuntoja 25 aikuiselle mielenterveyskuntoutujalle vuodesta 2020. Vuoden 2023 alusta kodin toiminta kokonaisuudessaan siirtyy Betesda-säätiölle. 

Esperi luovuttaa Vantaalla sijaitsevan Esperi Koti Variston Betesda-säätiölle 1.1.2023 alkaen. Liikkeenluovutuksen myötä myös henkilökunta siirtyy uuden toimijan palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Yksikön palvelut asiakkaille jatkuvat ennallaan.

Esperin hallinnassa oleva yksikkö on toiminut ns. operaattori-mallilla, jossa palvelun tilaajana toimiva Vantaan kaupunki omistaa tilat ja asiakkaat ovat vuokrasuhteessa Vantaan kaupunkiin. Vuodesta 2020 Esperi Care Oy:n tytäryhtiö Hoivaonni Oy on tuottanut yksikön palvelut. Vantaan kaupunki valitsi uudeksi toimijaksi Betesda-säätiön tarjouskilpailun jälkeen. Aikanaan Betesda-säätiö tekee myös päätöksen kodin uudesta nimestä.

"Toiminnan siirtyessä uudelle palveluntarjoajalle haluan kiittää kodin henkilöstöä laadukkaasta työstä sekä toivottaa kaikille onnea ja menestystä jatkoon", sanoo aluepäällikkö Kirsi Hynninen. 

 

Jaa artikkeli somessa

Mediadesk
010 408 7000
media@esperi.fi

 

Esperi Care Oy
Mannerheimintie 164
PL 11
00301 Helsinki
www.esperi.fi

 

 

 

Jaa artikkeli somessa

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä