Esperi lisää varotoimenpiteitä asukkaiden ja henkilöstön turvaamiseksi

12.03.2020
Etusivu > Ajankohtaista > Esperi lisää varotoimenpiteitä asukkaiden ja henkilöstön turvaamiseksi

Esperi on varautunut THL:n normaalin pitkäaikaishoitoon suunnatun ohjeistuksen lisäksi ylimääräisillä varotoimenpiteillä turvatakseen koronaviruksen aiheuttamilta tartunnoilta henkilöstönsä ja palveluitaan käyttävät asukkaat. Epidemia-alueelle matkustaneiden, yksikössä työskentelevien tai vierailijoiden osalta Esperissä on jo 9.3. alkaen ollut voimassa 14 vrk odotusaika ennen yksikköön saapumista. Tämän lisäksi muita ulkopuolisia vierailuja on vähennetty. Esperi seuraa tilannetta tiiviisti ja arvioi jatkuvasti sen…

Esperi on varautunut THL:n normaalin pitkäaikaishoitoon suunnatun ohjeistuksen lisäksi ylimääräisillä varotoimenpiteillä turvatakseen koronaviruksen aiheuttamilta tartunnoilta henkilöstönsä ja palveluitaan käyttävät asukkaat.

Epidemia-alueelle matkustaneiden, yksikössä työskentelevien tai vierailijoiden osalta Esperissä on jo 9.3. alkaen ollut voimassa 14 vrk odotusaika ennen yksikköön saapumista. Tämän lisäksi muita ulkopuolisia vierailuja on vähennetty.

Esperi seuraa tilannetta tiiviisti ja arvioi jatkuvasti sen vaikutuksia asukkaiden sekä henkilöstön turvallisuuteen ja hyvinvointiin. Tämän arvioinnin perusteella Esperi lisää varotoimenpiteitä ja esittää aiemman toimintaohjeistuksen lisäksi muun muassa toiveen kaikkien vierailuiden välttämisestä ympärivuorokautisen hoivan ja – hoidon yksiköissä.

Omaisten osalta Esperi pyrkii järjestämään mahdollisuuden yhteydenpitoon oman läheisen kanssa jatkossa joko puhelimitse tai kuvapuhelun avulla.

Lue täältä lisää toimistamme epidemian hillitsemiseksi ja henkilöstömme työstä asukkaidemme turvaamiseksi.

Jaa artikkeli somessa
Jaa artikkeli somessa

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä