Esperi mahdollistaa henkilöstölleen pyöräedun

16.04.2024
Etusivu > Ajankohtaista > Esperi mahdollistaa henkilöstölleen pyöräedun

Esperiläiset pääsevät halutessaan nauttimaan kesästä uuden pyörän selässä. Työsuhde-etujemme joukkoon liittyy nyt työsuhdepyörä, jonka Esperi mahdollistaa yhteistyössä GoByBiken kanssa. Näin toteutuu työntekijöittemme pitkäaikainen toive. 

Työmatkapyöräily on noussut viime vuosina entistä suurempaan suosioon. Työsuhdepolkupyörä on ollut myös esperiläisten pitkäaikainen toive, joka nyt toteutetaan yhteistyössä GoByBiken kanssa.

”Työmatkapyöräilyn on todettu edistävän hyvää mieltä, parantavan työntekijöiden fyysistä kuntoa ja terveyttä sekä vähentävän stressiä ja sairauspoissaoloja. Esperi tarjoaa pyöräedun työntekijöilleen yli 200 Esperi-kodissa”, sanoo henkilöstöjohtaja Turo Turja.*

Pyöräily lisää työhyvinvointia

Terveysalan ammattilaiset ovat yhtä mieltä siitä, että säännöllinen liikunta voi vähentää sydän- ja verisuonitautien riskiä, parantaa mielialaa ja lisätä yleistä hyvinvointia. Pyöräily myös vahvistaa lihaksia, parantaa kestävyyttä ja auttaa ylläpitämään hengitys- ja verenkiertoelimistön terveyttä. Työmatkapyöräily tarjoaa erinomaisen tavan yhdistää liikunta osaksi päivittäisiä arjen rutiineja.

”Pyöräily on myös ympäristöystävällinen valinta. Autojen päästöt ovat merkittävä ilmastoa kuormittava tekijä ja jokainen pyörällä kuljettu kilometri on plussaa”, lisää Turo Turja.

Esperi mahdollistaa pyöräedun henkilöstölleen yhteistyössä GoByBiken kanssa.

”Unelmien polkupyörän hankkiminen on nyt helppoa ilman suurta kertainvestointia. Etu on erityisen merkittävä sellaiselle henkilölle, joka unelmoi hieman kalliimmasta pyörästä”.

”Olemme erittäin iloisia voidessamme toivottaa esperiläiset mukaan palveluumme! On ollut hienoa huomata, miten merkittävä vaikutus työsuhdepyörillä on ollut liikkumisen lisääntymisessä ja miten ne ovat innostaneet monet pyöräilemään enemmän. Toivomme, että mahdollisimman moni esperiläisistäkin löytää tämän saman ilon unelmiensa pyörän hankinnan myötä, jatkaa GoByBiken kaupallinen johtaja ja perustaja Heikki Tiittanen.”

Lisätiedot

Mediadesk (ark. 9-16)
010 408 7000
media@esperi.fi

*lausuntoa päivitetty 18.4.2024

Jaa artikkeli somessa
Jaa artikkeli somessa

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä