Esperi on mukana Omaishoito­messuilla 21.11.2017

16.11.2017
Etusivu > Ajankohtaista > Esperi on mukana Omaishoito­messuilla 21.11.2017

Päijät-Hämeen Omaishoitajat ja Läheiset ry järjestää yhdessä usean eri tahon kanssa Omaishoitomessut Lahden kaupunginteatterilla tiistaina 21.11.2017 kello 14-19. Esperi on mukana messuilemassa!

Olemme mukana messuilla esittelemässä monipuolisia palveluitamme. Tule tapaamaan esperiläisiä ja kuulemaan lisää! Meidät löydät osastolta 9 (yksityisiä sosiaali ja terveyspalveluita). Messuille on vapaa pääsy. Lisätietoja messuista löytyy Omaishoitomessut Lahti facebook-sivuilta. 

Tutkimusten mukaan mm. riski sydän- ja verenkierron häiriöihin nousee selkeästi, jos lomia ei pidetä. Jaksamisesi ja hyvinvointisi on tärkeää sekä sinun itsesi että läheisesi kannalta. Sinäkin ansaitset loman, jonka aikana sielu lepää, mieli rauhoittuu tai keho kuntoutuu – tai kaikkia kolmea yhtä aikaa! Kun sinä lomailet, lomailee myös omaisesi. Vaihtoehtoja loman onnistumiseen löydät messuosastoltamme.

Ota oma loma – me huolehdimme omaisestasi!

Jaa artikkeli somessa
Jaa artikkeli somessa

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä