Esperi osallistui Parasta aikaa -tapahtumaan

09.11.2016
Etusivu > Ajankohtaista > Esperi osallistui Parasta aikaa -tapahtumaan

Finlandia-talolla järjestettiin torstaina 10.11. Parasta aikaa -tapahtuma. Parasta aikaa on ikäihmisten parissa työskentelevien koulutus- ja näyttelytapahtuma, joka pidetään vuosittain. Esperi osallistui tapahtumaan näytteilleasettajana.  Tapahtuman aikana Esperin osastolla kävi lukuisia alan asiantuntijoita ja kiinnostuneita messuvieraita. Vierailijoiden kanssa käytiin mielenkiintoisia keskusteluja ajankohtaisista aiheista, puhuttiin ikäihmisten palveluista ja tehtiin tunnetuksi Esperin palvelutarjontaa. Tavataan taas ensi vuonna!

Finlandia-talolla järjestettiin torstaina 10.11. Parasta aikaa -tapahtuma. Parasta aikaa on ikäihmisten parissa työskentelevien koulutus- ja näyttelytapahtuma, joka pidetään vuosittain. Esperi osallistui tapahtumaan näytteilleasettajana. 

Tapahtuman aikana Esperin osastolla kävi lukuisia alan asiantuntijoita ja kiinnostuneita messuvieraita. Vierailijoiden kanssa käytiin mielenkiintoisia keskusteluja ajankohtaisista aiheista, puhuttiin ikäihmisten palveluista ja tehtiin tunnetuksi Esperin palvelutarjontaa. Tavataan taas ensi vuonna!

Esperi osallistumassa Parasta aikaa tapahtumaan

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä