Esperi osallistui TERVE-SOS 2017 -tapahtumaan!

06.05.2017
Etusivu > Ajankohtaista > Esperi osallistui TERVE-SOS 2017 -tapahtumaan!

Kaksipäiväistä TERVE-SOS 2017 -tapahtumaa vietettiin tänä vuonna Helsingin Messukeskuksen Kokoustamossa 4.-5.5.2017. TERVE-SOS on sosiaali- ja terveysalan koulutus- ja messutapahtuma, joka on suunnattu päättäjille, asiantuntijoille sekä muille alalla työskenteleville ammattilaisille. Tämän vuotinen tapahtuma pureutui sosiaali- ja terveysalan ajankohtaisimpiin puheenaiheisiin sekä tarjosi runsaasti tietoa päättäjille ja ammattilaisille. Kaksipäiväisen tapahtuman aikana Esperin messuosastolla kävi paljon vierailijoita ja yhteistyökumppaneita. Mukana…

Kaksipäiväistä TERVE-SOS 2017 -tapahtumaa vietettiin tänä vuonna Helsingin Messukeskuksen Kokoustamossa 4.-5.5.2017. TERVE-SOS on sosiaali- ja terveysalan koulutus- ja messutapahtuma, joka on suunnattu päättäjille, asiantuntijoille sekä muille alalla työskenteleville ammattilaisille. Tämän vuotinen tapahtuma pureutui sosiaali- ja terveysalan ajankohtaisimpiin puheenaiheisiin sekä tarjosi runsaasti tietoa päättäjille ja ammattilaisille.

Kaksipäiväisen tapahtuman aikana Esperin messuosastolla kävi paljon vierailijoita ja yhteistyökumppaneita. Mukana messuilla olivat myös Esperi Lääkäripalvelut ja korkeatasoista kevyttä palveluasumista tarjoava Saga Care. Tapahtuman aikana tavattiin niin kollegoita kuin myös uusia tuttavuuksia sekä käytiin  mielenkiintoisia keskusteluja ajankohtaisista asioista kuten sote-uudistuksen uusimmista käänteistä. 

Esperin messuosastolla kävijät pääsivät osallistumaan samppanjapullon arvontaan ja kuohuvapullon voittaja on nyt arvottu. Kiitos kaikille osallistujille ja messuvierailijoille! 

Tervesos 2017

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä