Esperi ostaa vammaispalveluyksikön Keski-Pohjanmaalta

13.12.2023
Etusivu > Ajankohtaista > Esperi ostaa vammaispalveluyksikön Keski-Pohjanmaalta

Kaupan myötä Esperille siirtyy Keski-Pohjanmaan Hoitopalvelu Oy:n Karelia-koti, joka tarjoaa kodin 19 vaikeavammaiselle sekä kuudelle kevyempää tukea tarvitsevalle asukkaalle.

Esperi jatkaa suunnitelmallista kasvuaan. Juuri solmitun osakekaupan myötä Esperi-koteihin liittyy Kokkolassa sijaitseva Karelia-koti. Asukaspaikkoja kodissa on 19 ympärivuorokautista tukea tarvitseville sekä 6 paikkaa kevyempää tukea tarvitseville vammaisille. Myös kaikki kodin työntekijät siirtyvät kaupan myötä Esperille vanhoina työntekijöinä.

Elämässään eri tavoin vammautuneille ympärivuorokautista asumispalvelua tarjoavan Karelia-kodin palveluista on vastannut yrittäjäpariskunta Terttu ja Reijo Niemelä. Terttu Niemelä aloitti Keski-Pohjanmaan Hoitopalvelu toiminnan jo vuonna 1993. Karelia-kodin yrittäjäpariskunta perusti yhdessä vuonna 2009. Nyt he luopuvat kodista jäädäkseen eläkkeelle. 

”Olemme molemmat iloisia siitä, että Karelia-kodille on löytynyt jatkaja, joka haluaa kehittää kodin toimintaa edelleen. Työ on ollut merkityksellistä, mutta nyt on tullut aika muutokselle. Kiitämme lämpimästi kaikkia, joiden kanssa olemme saaneet tehdä yhteistyötä vuosien varrella, erityisesti kaikkia ihania ja sitoutuneita työtovereitamme”,  toteavat Terttu ja Reijo Niemelä.

”Karelia-kodin asukkaat saavat Esperistä hyvän jatkajan kodin toiminnalle. Haluamme oppia siellä hyväksi havaituista toimintatavoista ja kehittää yhdessä toimintaa edelleen”, sanoo Esperin erityisryhmien palveluista vastaava liiketoimintajohtaja Pia Panhelainen.

Lisätietoja  

  • Sijainti: Kokkola, Vanha Ouluntie 32, 67600 Kokkola
  • Uusi yksikön nimi: Esperi Koti Karelia
  • Liikevaihto: 1,6 M€
  • Henkilöstön määrä: 22
  • Asukaspaikkojen määrä: 19 + 6
Jaa artikkeli somessa

Mediadesk (ark. 9-16)
010 408 7000
media@esperi.fi

Esperi Care Oy
Mannerheimintie 164
PL 11
00301 Helsinki
www.esperi.fi

Jaa artikkeli somessa

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä