Esperi, Pirkanmaan TE-keskus ja TAKK tarjoavat sosiaali- ja terveysalalle rekrytoivan koulutuksen

01.07.2019
Etusivu > Ajankohtaista > Esperi, Pirkanmaan TE-keskus ja TAKK tarjoavat sosiaali- ja terveysalalle rekrytoivan koulutuksen

Esperi tarjoaa yhteistyössä Pirkanmaan TE-keskuksen ja Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksen (TAKK) kanssa mahdollisuuden hakeutua sosiaali- ja terveysalalle rekrytoivan koulutuksen muodossa syksyllä 2019. Koulutuksen kautta on mahdollista suorittaa joko hoiva-avustajan koulutus tai sosiaali- ja terveysalan perustutkinto Pirkanmaan alueella.

Rekrytoiva koulutus on suunnattu ensisijaisesti työttömille tai työttömyysuhanalaisille aikuisille (esim. määräaikaisessa työsuhteessa oleville), jotka ovat kiinnostuneita ja motivoituneita suorittamaan koulutuksen ja työllistymään hoiva-alalle. Esperi sitoutuu työllistämään opinnot ansioituneesti suorittaneet koulutuksen jälkeen. Koulutuksen tavoitteena on kouluttaa sekä hoiva-avustajia että lähihoitajia hoiva-alan tehtäviin ja samalla varmistaa osaavan työvoiman riittävä saatavuus Pirkanmaalla.

Hoiva-avustajat työskentelevät nimikkeensä mukaisesti avustavissa tehtävissä vanhus-, vammais- ja mielenterveyspuolella. He eivät työskentele lääkehoitoon liittyvissä tehtävissä eivätkä itsenäisessä terveydenhuoltoalan koulutusta vaativassa hoitotyössä. Hoiva-avustajan koulutuksen kautta voi työllistyä hoiva-alalle avustaviin tehtäviin.

Lähihoitajakoulutuksen aikana hakija suorittaa sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon, joka antaa hakijalle valmiudet toimia lähihoitajana. Lähihoitajan koulutus avaa monipuolisesti mahdollisuuksia työskennellä mm. hoivakodeissa, asumispalveluyksikössä, kotihoidossa sekä vanhus- ja vammaispalveluissa, huolehtien asiakkaiden hyvinvoinnista.

Koulutuksessa ovat mukana Esperin yksiköt Nokialla, Ylöjärvellä, Urjalassa, Punkalaitumella, Sastamalassa, Mouhijärvellä, Kangasalla ja Tampereella.

Hakuaika ja lisätiedot

Mukaan koulutukseen voi hakea TE-toimiston sivujen kautta 1.7.-4.10.2019. Lisätietoja koulutuksesta löytyy myös urasivuiltamme

Jaa artikkeli somessa
Jaa artikkeli somessa

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä