Esperi rakentaa Kainuuseen uuden kodin kehitysvammaisille

31.05.2023
Etusivu > Ajankohtaista > Esperi rakentaa Kainuuseen uuden kodin kehitysvammaisille

Esperi Koti Vuokatti valmistuu helmikuussa 2024. Uusi yksikkö tarjoaa kodin 16 ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista tarvitsevalle kehitysvammaiselle. Lisäksi kohteessa on 6 asuntoa kevyempää tukea tarvitseville.

Vuoden 2024 helmikuussa valmistuvan kodin yhteisissä tiloissa on panostettu yhteisöllisyyteen. Kodin oleskelutilat ovat avarat ja niiden sisustuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota kodikkuuteen.Viihtyisissä 24m2 asukashuoneissa on kaikissa omat ajanmukaiset saniteettitilat. Kevyemmän tuen asunnoissa on kussakin myös oma pieni keittiönsä. Kaikki tilat ovat esteettömiä, ja kotia ympäröi viihtyisä piha-alue. 

Aurinkosähkön hyödyntäminen on osa Esperin vastuullisuusstrategiaa ja ympäristövastuuohjelmaa, jonka Esperi käynnisti vuoden 2023 alussa. Myös Esperi Koti Vuokatissa hyödynnetään aurinkosähköä ja uuteen kotiin asennetaan aurinkopaneelit.

Elämänmakuista elämää

Esperin kehitysvammapalveluissa on yhteinen toimintatapa, joka perustuu yksilökeskeiseen elämänsuunnitteluun. Tavoitteenamme on tukea jokaista asukasta löytämään oma tapansa ja tyylinsä elää. Haluamme tarjota asukkaalle mahdollisuuden osallistua ja vaikuttaa yhä enemmän omiin asioihinsa. Koteihimme on läheisten ja ystävien helppo poiketa. 

Tutustu Kehitysvammapalveluidemme yhteiseen toimintamalliin: Elämänmakuista elämää 

Klikkaa Esperi Koti Vuokatin verkkosivuille

Tutustu vastuullisuusraporttiimme 

Jaa artikkeli somessa

Lisätiedot:

Mediadesk
010 408 7000
media@esperi.fi

Esperi Care Oy
Mannerheimintie 164
PL 11
00301 Helsinki
www.esperi.fi

Jaa artikkeli somessa

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä