Esperi sai EFQM Committed to Excellence tunnustuksen

01.12.2017
Etusivu > Ajankohtaista > Esperi sai EFQM Committed to Excellence tunnustuksen

Esperin jatkuvan kasvun edellytyksenä on huolellinen laatutyö. Toimintaamme ohjaa ISO 9001 -standardi ja vastikaan saimme EFQM Committed to Excellence tunnustuksen, joka myönnettiin sitoutumisestamme tuottaa erinomaista palvelua.

Esperi starttasi EFQM-projektin syksyllä 2016 itsearvioinnilla, jossa käytiin läpi yhdeksän eri osa-aluetta ja tarkasteltiin organisaation tilaa näiden osa-alueiden suhteen. Projektin tuloksia ja edistymistä seurataan lähes kuukausittain ja prosessien terävöittäminen on tuonut lisää tehokkuutta toiminnan seurannan mittareihin ja tapoihin.

EFQM-mallia käytetään oman toiminnan arviointi- ja kehittämistyökaluna tuhansissa organisaatioissa sekä yksityisellä että julkisella sektorilla eri puolilla maailmaa. EFQM-projektin tavoitteena on jatkuvasti kehittää ja parantaa organisaation erinomaisuutta. Nyt saatu tunnustus kertoo tekemästämme pitkäjänteisestä työstä laadun parissa. 

Laatu ei tietenkään ole pelkästään teknisiä prosesseja ja toiminnallisia mittareita vaan asiakkaidemme kokemuksia heidän saamastaan palvelusta. Työmme onnistumisesta kertoo Esperin korkea asiakastyytyväisyys. Yhtä lailla tärkeää on huolehtia siitä, että omat osaajamme viihtyvät työssään ja pääsevät kehittymään sekä kasvattamaan omaa osaamistaan. 

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä