Esperi sulkee Esperi Koti Lipparinteen Espoossa

03.09.2020
Etusivu > Ajankohtaista > Esperi sulkee Esperi Koti Lipparinteen Espoossa

Esperi Koti Lipparinne on Espoossa sijaitseva mielenterveyskuntoutujien asumispalveluyksikkö, jossa asuu tällä hetkellä 18 asukasta. Kodin tilat eivät enää täytä nykyajan vaatimuksia ja taloudelliset edellytykset kestävään palvelutuotantoon ovat heikentyneet. Esperi käynnisti asian johdosta yhteistoimintaneuvottelut, joiden päätyttyä Esperi on tehnyt päätöksen kodin sulkemisesta syksyn 2020 aikana. Kaikille nykyisille asukkaille pyritään löytämään uusi koti yhteistyössä palvelunostajien kanssa ja…

Esperi Koti Lipparinne on Espoossa sijaitseva mielenterveyskuntoutujien asumispalveluyksikkö, jossa asuu tällä hetkellä 18 asukasta. Kodin tilat eivät enää täytä nykyajan vaatimuksia ja taloudelliset edellytykset kestävään palvelutuotantoon ovat heikentyneet.

Esperi käynnisti asian johdosta yhteistoimintaneuvottelut, joiden päätyttyä Esperi on tehnyt päätöksen kodin sulkemisesta syksyn 2020 aikana.

Kaikille nykyisille asukkaille pyritään löytämään uusi koti yhteistyössä palvelunostajien kanssa ja työntekijöille tarjotaan mahdollisuuksien mukaan uusia tehtäviä muista Esperin kodeista.

”Olen pahoillani päätöksestä. Tilojen päivittäminen ajanmukaisiksi nykyisessä laajuudessa ei ole kyseisessä kiinteistössä mahdollista”, sanoo aluepäällikkö Kimmo Nurmi Esperistä.

Jaa artikkeli somessa

Mediadesk
010 408 7000
media@esperi.fi

 

Esperi Care Oy
Mannerheimintie 164
PL 11
00301 Helsinki
www.esperi.fi

 

 

 

Jaa artikkeli somessa

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä