Esperi sulkee Hoivakoti Kaaren Joutsassa

16.12.2022
Etusivu > Ajankohtaista > Esperi sulkee Hoivakoti Kaaren Joutsassa

Esperi Caren yhteistoimintaneuvottelut liittyen harkittuun Esperi Hoivakoti Kaaren sulkemiseen ovat päättyneet.  Neuvotteluissa ei löydetty edellytyksiä toiminnan kannattavalle jatkamiselle ja Kaaren yksikön toiminta on päätetty lopettaa.

”Kävimme henkilöstön kanssa yhdessä läpi eri vaihtoehtoja ja keinoja jatkaa toimintaa, mutta kannattavan toiminnan mallia ei löydetty”, aluepäällikkö Johanna Wiik-Anttila kertoo.

Hoivakoti Kaaren toiminta ei ole ollut pitkään kestävällä pohjalla, sillä hoivakodissa ei ole ollut riittävästi asukkaita, eikä Joutsan kunta ole sitoutunut riittävään asiakasmäärään toiminnan varmistamiseksi.

Sulkemisen myötä Kaaren henkilöstön työt päättyvät yksikössä, ja jokaiselle tarjotaan uutta tehtävää toisista Esperin yksiköistä sekä taloudellinen kannustin siirtymiseen.

”Asukkaiden siirto toteutetaan yhdessä kunnan kanssa ja toimintaa ei lopeteta, ennen kuin jokaiselle asukkaalle on löydetty uusi koti”, Wiik-Anttila korostaa.

Jaa artikkeli somessa

Mediadesk
010 408 7000
media@esperi.fi

 

Esperi Care Oy
Mannerheimintie 164
PL 11
00301 Helsinki
www.esperi.fi

 

 

 

Jaa artikkeli somessa

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä