Esperi sulkee Rantaniemen kehitysvamma­yksikön Reisjärvellä

06.06.2024
Etusivu > Ajankohtaista > Esperi sulkee Rantaniemen kehitysvamma­yksikön Reisjärvellä

Esperi Koti Rantaniemen taloudelliset ja toiminalliset edellytykset ovat heikentyneet. Esperi on tehnyt päätöksen lopettaa toimintansa Rantaniemessä elokuun lopussa. 

Esperi Koti Rantaniemi sijaitsee Reisjärvellä Pohjois-Pohjanmaalla. Koti tarjoaa asumispalveluita kehitysvammaisille asukkaille sekä itsenäiseen asumiseen että enemmän hoivaa tarvitseville. Asukaspaikkoja Rantaniemessä on 15. Suurin osa yksikön asukkaista on Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueelta.  

Esperi Koti Rantaniemen taloudelliset ja toiminalliset edellytykset ovat heikentyneet. Valitettavasti muutosneuvotteluissa ei löydetty edellytyksiä Rantaniemen toiminnan jatkamiselle ja Esperin toiminta yksikössä lakkaa elokuun lopussa.  

”Tilanne on valitettava sekä asukkaille että henkilöstölle. Hyvinvointialueet etsivät asukkaille uuden, heille soveltuvan asumispalvelupaikan. Teemme yhteistyötä hyvinvointialueiden kanssa, jotta asukkaat pääsevät siirtymään turvallisesti uuteen kotiinsa”, aluepäällikkö Mervi Lind sanoo.

Kaikille Rantaniemen työntekijöille voidaan tarjota työtä Esperin muista yksiköistä. Yksikössä työskentelee 11 vakituista työntekijää sekä yksi määräaikainen työntekijä.  

Jaa artikkeli somessa

Lisätiedot

Mediadesk (ark. 9-16)
010 408 7000
media@esperi.fi

Esperi Care Oy
Mannerheimintie 164
PL 11
00301 Helsinki
www.esperi.fi

Jaa artikkeli somessa

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä