Esperi tarjoaa hoivakodin ukrainalaispakolaisten käyttöön

28.02.2022
Etusivu > Ajankohtaista > Esperi tarjoaa hoivakodin ukrainalaispakolaisten käyttöön

Esperi tarjoaa Kristiinankaupungissa sijaitsevan, tällä hetkellä tyhjillään olevan hoivakotikiinteistön Venäjän sotatoimista kärsivien ukrainalaispakolaisten käyttöön.

”Ukrainan sota koskettaa meitä kaikkia ja mietimme, mitä konkreettista voisimme yrityksenä tehdä ukrainalaisten hyväksi. Mieleemme tuli Esperin Kristiinankaupungissa sijaitseva hoivakoti, joka on tällä hetkellä tyhjillään. Tarjoamme sen Suomeen tulevien ukrainalaisten pakolaisten käyttöön vastikkeetta”, sanoo toimitusjohtaja Stefan Wentjärvi.

Aiemmin hoivakotina toiminut kiinteistö on hyvässä kunnossa ja soveltuu erinomaisesti asumiskäyttöön. Kodin kaikki yli 30 huonetta on varustettu mukavuuksin ja oleskelutilat tarjoavat mahdollisuudet yhteiseen vapaa-ajanviettoon. Kiinteistössä on oma keittiö ja toimivat saunatilat. Koti sijaitsee Kristiinankaupungissa kaupungin palveluiden äärellä.

”Vastuullisuus on tekoja, ja haluamme auttaa. Vaikka tämä teko tuntuu varmasti monen mielestä pieneltä, se on kuitenkin jotakin konkreettista, mitä osaltamme voimme tehdä hätämajoituksen tarjoamiseksi. Edistämme asiaa yhteistyössä Punaisen Ristin kanssa”.

Esperiltä myös rahalahjoitukset sodan uhrien auttamiseksi

Lisäksi Esperi yrityksenä on tehnyt tänään rahalahjoituksen Ukrainan konfliktista kärsivien auttamiseksi Suomen Punaisen Ristin katastrofirahaston kautta. Oman lahjoituksensa ovat tehneet myös Esperin johtoryhmän jäsenet yksityishenkilöinä.

Lisätiedot

Jaa artikkeli somessa

Mediadesk
010 408 7000
media@esperi.fi

 

Esperi Care Oy
Mannerheimintie 164
PL 11
00301 Helsinki
www.esperi.fi

 

 

 

Jaa artikkeli somessa

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä