Esperi teki lahjoituksen Mieli ry:lle

03.04.2024
Etusivu > Ajankohtaista > Esperi teki lahjoituksen Mieli ry:lle

”Olemme järkyttyneitä Vantaan tapahtumista, ja mietimme, mitä voisimme yrityksenä tehdä. Lahjoitus mielenterveystyöhön tuntui Esperille luonnollisimmalta tavalta yrittää auttaa”, sanoo toimitusjohtaja Stefan Wentjärvi.

Vantaan eiliset, järkyttävät tapahtumat ovat koskettaneet syvästi Esperin henkilöstöä ja asukkaita. Kodeissamme työskentelee noin 7000 työntekijää ikäihmisten, mielenterveyskuntoutujien ja vammaispalveluiden asikkaiden parissa.

Henkilöstömme näkee joka päivä, miten tärkeää mielen hyvinvointi on. Se on yhtä tärkeää elämän kaikissa vaiheissa: lapsuudessa, nuoruudessa, aikuisiässä ja ikääntyessä.

”Monissa kodeissamme suruliputetaan tänään, mutta mietimme, miten muuten voisimme osoittaa tukeamme yrityksenä”, sanoo toimitusjohtaja Stefan Wentjärvi. ”Päätimme tehdä lahjoituksen, joka kohdistuu mielenterveystyön tukemiseen, mielenterveystaitojen vahvistamiseen sekä mielenterveysongelmien ehkäisemiseen.”

“Ajatuksemme ovat tragedian kohdanneissa perheissä sekä koulun oppilaissa ja henkilökunnassa.”

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä