​Esperi vahvistaa asemaansa Forssassa – Ameliakodin yhteisö Esperille

15.12.2017
Etusivu > Ajankohtaista > ​Esperi vahvistaa asemaansa Forssassa – Ameliakodin yhteisö Esperille

Hoiva- ja terveyspalvelualan yritys Esperi Care jatkaa kasvuaan hankkimalla omistukseensa Forssassa toimivan päihde- ja mielenterveyskuntoutujien asumispalveluita tarjoavan Ameliakoti Oy:n liiketoiminnan. Tällä hetkellä Ameliakodissa on 18 asukaspaikkaa päihde- ja mielenterveyskuntoutujille. Yhtiön liikevaihto on noin 0,8 miljoonaa euroa ja henkilöstöä on yhteensä 10.

Hoiva- ja terveyspalvelualan yritys Esperi Care jatkaa kasvuaan hankkimalla omistukseensa Forssassa toimivan päihde- ja mielenterveyskuntoutujien asumispalveluita tarjoavan Ameliakoti Oy:n liiketoiminnan. Omistaja Marjo Helin perusti Ameliakodin Jokioisille lähes 10 vuotta sitten – tällä hetkellä Ameliakodissa on 18 asukaspaikkaa päihde- ja mielenterveyskuntoutujille. Yhtiön liikevaihto on noin 0,8 miljoonaa euroa ja henkilöstöä on yhteensä 10. Kaupan myötä henkilöstö siirtyy Esperin palvelukseen vanhoina työntekijöinä liikkeenluovutuksen ehdoin.

”Esperi oli luonnollinen valinta kumppaniksi. Olen itse työskennellyt aikoinaan SPR:llä Helsingissä ja annan erityisen hyvillä mielin rakentamani yhteisön vastuulliselle valtakunnalliselle toimijalle, joka pystyy takaamaan toiminnan jatkuvuuden pitkällä aikavälillä. Voin luottaa siihen, että Esperi jatkaa asiakaslähtöistä ja laadukasta työtämme päihde- ja mielenterveyskuntoutujien parissa säilyttäen yhteisön hengen”, kertoo Marjo Helin, Ameliakoti Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja.

”Ameliakoti on Forssassa luotettava ja hyvämaineinen toimija, haluamme säilyttää Ameliakodin erityisen yhteisöllisyyden. Luottamus meitä kohtaan on kunnianosoitus ja valikoitumisemme Ameliakodin kumppaniksi kertoo siitä, että Esperin perinteikkäällä taustalla ja arvopohjalla on suuri merkitys”, sanoo Esperi Care Oy:n toimitusjohtaja Marja Aarnio-Isohanni.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä