​Esperi vahvistaa asemaansa Kouvolassa – Haanojan Palvelukeskuksen yhteisö Esperille

03.05.2018
Etusivu > Ajankohtaista > ​Esperi vahvistaa asemaansa Kouvolassa – Haanojan Palvelukeskuksen yhteisö Esperille

Hoiva- ja terveyspalvelualan yritys Esperi Care on hankkinut omistukseensa Kouvolassa toimivan Kyyhkylä-säätiön omistaman Kyyhkylän Palvelukeskus oy:n hoivaliiketoiminnan liiketoimintakaupalla. Hankittu liiketoiminta käsittää Haanojan palvelukeskuskokonaisuuden, jossa toimii 87 palveluasuntoa sekä 11 -paikkainen tehostetun palveluasumisen ryhmäkoti.

Hoiva- ja terveyspalvelualan yritys Esperi Care on hankkinut omistukseensa Kouvolassa toimivan Kyyhkylä-säätiön omistaman Kyyhkylän Palvelukeskus oy:n hoivaliiketoiminnan liiketoimintakaupalla. Hankittu liiketoiminta käsittää Haanojan palvelukeskuskokonaisuuden, jossa toimii 87 palveluasuntoa sekä 11 paikkainen tehostetun palveluasumisen ryhmäkoti. Liikevaihtoa palvelukeskuksella on noin 2,1 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä on 25 henkeä. Palvelukeskuksen nykyinen henkilöstö siirtyy Esperin palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Haanojan Palvelukeskuksella on pari vuosikymmentä pitkä historia Kouvolan alueen palveluntuottajana. Asuntoja palvelukeskuksessa on yhteensä 98 kpl, joista 11 kuuluu tehostettuun palveluasumiseen.

Kyyhkylä-säätiö, jonka kotipaikka on Mikkeli, jatkaa sääntöjensä mukaista ensisijaista toimintaansa tarjoamalla hoitoa ja hoivaa sotainvalideille ja muille veteraaneille sekä toissijaisesti muille vammaisille ja vanhuksille.

Haanojan palvelukeskus on ollut arvostettu toimija alueellaan. Halusimme löytää Haanojalle hyvän ja luotettavan toimijan jatkamaan sen toimintaa sote-alan muuttuvissa olosuhteissa”, kommentoi hallituksen puheenjohtaja Markkku Honkasalo Kyyhkylä-säätiöstä.

Haanojan Palvelukeskus on luotettava ja hyvämaineinen toimija ja valikoitumisemme kumppaniksi kertoo siitä, että Esperin perinteikkäällä taustalla ja arvopohjalla on suuri merkitys. Toivotamme kotien asukkaat ja henkilöstön lämpimästi tervetulleeksi Esperille ja kiinnostuneet tutustumaan kotien elämään myös jatkossa. Tutkimme myös mahdollisuuksia laajentaa toimintaa. Haluamme tarjota niitä palveluita, joita alueella tarvitaan ja uskomme esimerkiksi ikääntyneiden kevyemmän palveluasumisen kasvavan tulevaisuudessa”, kertoo Esperi Caren toimitusjohtaja Marja Aarnio-Isohanni.

Esperillä on Kouvolan seudulla entuudestaan kaksi ikäihmisten hoivakotia sekä yksi mielenterveys- ja päihdekuntoutujien hoitokoti. 

Jaa artikkeli somessa
Jaa artikkeli somessa

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä