Esperi vastaa jatkossa Eurajoen Hoivakoti Käenpesän toiminnasta – uuden hoivakodin rakennustyöt käynnistymässä

08.03.2018
Etusivu > Ajankohtaista > Esperi vastaa jatkossa Eurajoen Hoivakoti Käenpesän toiminnasta – uuden hoivakodin rakennustyöt käynnistymässä

​Hoiva- ja asumispalveluita ikäihmisille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä vammaispalvelun asiakkaille tarjoava yritys Esperi Care on solminut Eurajoen kunnan kanssa sopimuksen Eurajoen Käenpesän palvelukeskuksen toiminnan siirrosta Esperille. Esperi vastaa jatkossa asukkaiden hoivapalveluiden tuottamisesta ja nykyinen henkilöstö siirtyi Esperin palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Hoiva- ja asumispalveluita ikäihmisille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä vammaispalvelun asiakkaille tarjoava yritys Esperi Care on solminut Eurajoen kunnan kanssa sopimuksen Eurajoen Käenpesän palvelukeskuksen toiminnan siirrosta Esperille. Samalla Käenpesän nykyinen henkilöstö siirtyi Esperin palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Esperi vastaa jatkossa asukkaiden hoivapalveluiden tuottamisesta.

Eurajoen kunnalle Esperin kanssa tehtävä yhteistyö on merkittävää palveluasumisen kannalta pitkälle tulevaisuuteen. Meille on tärkeää, että palveluasuminen on lähipalvelua Luvian alueella ja sen toteuttaa luotettava yhteistyökumppani”, toteaa kunnanjohtaja Vesa Lakaniemi.

Tehtävämme on tarjota laadukasta hoiva-asumista asiakkaillemme ja Esperi palvelee jo jokaisessa maakunnassa, myös harvaan asutuilla alueilla. Tämän kaupan myötä ikääntyneiden palveluasumisen tulevaisuus Eurajoella ei ole enää sote-ratkaisujen varassa. Loppuvuodesta valmistuva uusi hoivakoti tulee tarjoamaan Käenpesän asukkaille ja henkilöstölle nykyaikaiset ja asianmukaiset tilat, joissa on kaikkien helpompi toimia ja elää”, kertoo Esperin toimitusjohtaja Marja Aarnio-Isohanni.

Uusi hoivakoti tulee korvaamaan nykyisen, vuonna 1932 rakennetun Käenpesän palvelukeskuksen. Samalla asukkaat ja henkilöstö saavat nykyaikaiset ja esteettömät tilat. Rakennustyöt Luvian Vihermaantiellä ovat pian käynnistymässä ja uusi 34-paikkainen hoivakoti on valmis vuoden loppuun mennessä.

Jaa artikkeli somessa
Jaa artikkeli somessa

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä