Esperin hoivakodeissa on vietetty aktiivista Vanhustenviikkoa

07.10.2016
Etusivu > Ajankohtaista > Esperin hoivakodeissa on vietetty aktiivista Vanhustenviikkoa

Esperin hoivakodeissa ympäri Suomea on vietetty valtakunnallista Vanhustenviikkoa 2.-9.10.2016 monipuolisen toiminnan merkeissä. Vanhustenviikkoa on jokavuotinen tapahtuma, joka on haluttu Esperissä nostaa näkyvään rooliin. Viikon aikana perinteinen viriketoiminta saa uusia muotoja ja totuttuun ohjelmaan tulee lisäsävyjä. Vanhustenviikko tuo vaihtelua asukkaiden arkeen ja hoivakodin toimintaan. Vanhustenviikon aikana Esperin hoivakodeissa on muun muassa vieraillut musiikkiryhmiä, tehty päiväretkiä kauniissa…

Esperin hoivakodeissa ympäri Suomea on vietetty valtakunnallista Vanhustenviikkoa 2.-9.10.2016 monipuolisen toiminnan merkeissä. Vanhustenviikkoa on jokavuotinen tapahtuma, joka on haluttu Esperissä nostaa näkyvään rooliin. Viikon aikana perinteinen viriketoiminta saa uusia muotoja ja totuttuun ohjelmaan tulee lisäsävyjä. Vanhustenviikko tuo vaihtelua asukkaiden arkeen ja hoivakodin toimintaan.

Vanhustenviikon aikana Esperin hoivakodeissa on muun muassa vieraillut musiikkiryhmiä, tehty päiväretkiä kauniissa syyssäässä, pidetty taidepajoja ja nautittu eläinvieraiden seurasta. Asukkaiden kanssa on otettu osaa paikallisiin tapahtumiin ja hoivakodeissa on vieraillut mielenkiintoisia esiintyjiä ja asukkaiden omaisia. Tämän vuoden teema Tekee mieli oppia on myös ollut vahvasti esillä erilaisten keskustelutilaisuuksien ja visailujen muodossa.

Vanhustenviikon ohjelma suunnitellaan yhdessä asukkaiden kanssa, heidän toiveitaan kuunnellen. Ohjelman toteutuksessa huomioidaan se, että kaikilla on mahdollisuus ottaa osaa toimintaan ja tapahtumiin. Kiitos kaikille yhteistyötahoille jälleen ikimuistoisesta viikosta!

Kuva tanssivista senioreista

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä