Esperin Hoivakoti Santaholmassa arvostetaan monimuotoisuutta ja pidetään kiinni laadukkaasta hoivasta

30.06.2021
Etusivu > Ajankohtaista > Esperin Hoivakoti Santaholmassa arvostetaan monimuotoisuutta ja pidetään kiinni laadukkaasta hoivasta

Haukiputaalla sijaitseva Esperin Hoivakoti Santaholma sijaitsee Kiiminkijoen läheisyydessä. Pihalla lipputangossa liehuu komeasti Esperin lippu. Sisään astuessa ilmoitustaululla näkyy kodin viikko-ohjelma – ja Esperin uusi strategiakuva. ”Toiminnan pitää olla tavoitteellista. Muuten mennään taakse päin”, Esperin Hoivakoti Santaholman johtaja Juhani Luomala toteaa.

Luomala on toiminut Santaholman hoivakodin johtajana vuodesta 2018. ”Menin työhaastatteluun maihareissa. Täytyy nostaa hattua Esperille, että palkkaisivat tämännäköisen jätkän”, Juhani naurahtaa. Esperin eduksi Juha lukeekin juuri sen, että täällä voi olla oma itsensä. ”Pyrin itsekin palkkaamaan hyvin monimuotoisen taustan omaavia ihmisiä. Koen sen ehdottomasti rikkautena”, Luomala sanoo.

Hoitohenkilöiden rekrytointi on valtakunnallisestikin haastavaa: tarve on suurempi kuin tarjolla oleva hoitajamäärä. Haukiputaan etuna on se, että Ouluun liitetyllä kunnalla on edelleen vahva identiteetti. Puttaalle halutaan tulla töihin.

Laadusta voi iloita

Esperin visiossa, Suomen onnellisimmissa asukkaissa, Juhani näkee tärkeän viestin.

”Kun tavoittelemme tuota asiaa, olemme jo hyvällä matkalla ja erottaudumme eduksemme toimijoista, jotka eivät tee asialle mitään.”

Santaholman laatupisteet ovat 5/5 ja siitä koti on myös ylpeä. Tänä vuonna huomiota kiinnitetään erityisesti hoitokuntoutussuunnitelmien tekemiseen ja aktiviteettien kehittämiseen.

Validaatiokoulusta Juhani odottaa innolla.

”Se antaa meille käytännön työkaluja kohdata muistisairaita ihmisiä.”

Jaa artikkeli somessa

Mediadesk
010 408 7000
media@esperi.fi

 

Esperi Care Oy
Mannerheimintie 164
PL 11
00301 Helsinki
www.esperi.fi

 

 

 

Jaa artikkeli somessa

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä