Esperin hoivakoti Tyrnävällä saa uuden nimen – näyttävät juhlat tiedossa

18.12.2017
Etusivu > Ajankohtaista > Esperin hoivakoti Tyrnävällä saa uuden nimen – näyttävät juhlat tiedossa

Esperi Care vaihtaa Tyrnävällä sijaitsevan hoivakodin nimen välttääkseen sekaannuksia. Uusi nimi kunnioittaa Tyrnävän perinteitä ja juhlat on luvassa ensi helmikuussa.

Esperi Care tuottaa Tyrnävällä asumispalveluita kahdelle vahvasti erilaiselle asiakasryhmälle: Ympärivuorokautista tai kevyesti tuettua hoivaa ja asumista ikäihmisille 24 -paikkaisessa hoivakodissa ja kehitysvammaisille 16 -paikkaisessa kodissa. Molemmat kodit sijaitsevat samassa rakennuksessa Villentiellä ja lähes identtisen osoitteen lisäksi myös molempien kotien nimessä on ollut sana Tyrni, mikä on aiheuttanut toisinaan sekaannuksia asiakkaiden ja omaisten kohdalla.

Selkeyttääkseen asiaa Esperi vaihtaa ikäihmisten Esperi Hoivakoti Tyrnin nimen vuoden alusta Esperi Hoivakoti Annabelleksi. Kehitysvammaisten kodin nimenä säilyy jatkossakin Esperi Koti Tyrni.

”Paikan päällä valmistettu ruoka, toiminnallinen ja mielekäs arki, laadukas hoitotyö sekä sosiaaliset suhteet ovat tekijöitä, jotka ylläpitävät asukkaidemme terveyttä, toimintakykyä ja elämänlaatua. Näihin keskitymme molemmissa kodeissamme jatkossakin. Hoivakodin uuden nimen historia poimittiin Tyrnävän rikkaasta maaperästä ja sieltä kumpuavasta perunasta. Valittavia vaihtoehtoja riitti, päädyimme kuitenkin Annabelleen, joka on uusi, laadukas ja menestynyt lajike. Lisäksi nimen merkitys viittaa monessa kielessä armollisuuteen, kauneuteen, iloon ja rakastettavuuteen. Kaikki ominaisuuksia, joita asukkaistamme löytyy yllin kyllin”, kertoo Esperi Caren aluepäällikkö Santtu Karppinen.

Tarkoitus on juhlia uutta nimeä asianmukaisesti helmikuun puolella, tästä laitamme sitten lähempänä ajankohtaa ilmoitusta lehteen. Ja juhlissa tarjoillaan tietysti kaimasta koostettuja herkkuja”, lupaa Karppinen. 

Jaa artikkeli somessa
Jaa artikkeli somessa

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä