Esperin ikääntyneiden hoivayksikkö Fiona siirtyy Soitelle

31.05.2022
Etusivu > Ajankohtaista > Esperin ikääntyneiden hoivayksikkö Fiona siirtyy Soitelle

Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite ostaa Esperi Carelta ikääntyneiden hoivayksikön liiketoiminnan. Toiminta siirtyy Soitelle 1.7.2022 alkaen. Esperi tukee Soitea siirtymäkaudella käytännön järjestelyissä.

Esperi Hoivakoti Fiona on 52-paikkainen ikäihmisten hoivakoti Kokkolassa. Tehostettu palveluasuminen on tarkoitettu ikääntyneille ja muistisairaille, jotka tarvitsevat tukea ja hoivaa vuorokauden ympäri. Vakituisen asumisen ohella yksikkö tarjoaa yksilöllisesti räätälöityjä asumispalveluita myös lyhytaikaiseen hoivan tarpeeseen.

Yritysjärjestelyllä on tarkoitus varmistaa hoitohenkilöstön ja hoivapaikkojen riittävyys alueella sekä jatkaa kehitystyötä, jota Fionassa on tehty toiminnan laadun parantamiseksi.

”Soite haluaa liiketoimintakaupalla varmistaa alueellaan oman palvelutuotannon ikäihmisten ympärivuorokautisen asumisen, hoivan ja hoidon riittävyyden ja parantaa paikkojen oikea-aikaista saatavuutta”, sanoo Soiten toimialuejohtaja Ritva Jämsä.

”Fionassa on panostettu valtavasti toiminnan laadun parantamiseen ja iso kiitos siitä kuuluu yksikön henkilöstölle. Olemme iloisia, että voimme yhteistyössä sopia toiminnan siirtymisestä Soitelle”, sanoo Esperin ikäpalvelujen liiketoimintajohtaja Arne Köhler.

Toteutettavan yritysjärjestelyjen myötä Fionan liiketoiminta siirtyy Soiten omistukseen 1.7.2022 alkaen. Kaupassa on kyse kokonaisuudesta, joka kattaa yksikön liiketoiminnan, irtaimiston sekä noin 40 työntekijää. Henkilöstö siirtyy Soitelle vanhoina työntekijöinä.
 

Lisätietoja antavat:

Arne Köhler, liiketoimintajohtaja, Esperi Care, puh 050 453 0261, arne.kohler@esperi.fi.
Ritva Jämsä, toimialuejohtaja, Soite, puh: 044 730 7901, ritva.jamsa@soite.fi.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä