Esperin PäiväNarikan taidenäyttely Tuusulan Rantatien Galleriassa

14.03.2017
Etusivu > Ajankohtaista > Esperin PäiväNarikan taidenäyttely Tuusulan Rantatien Galleriassa

Esperi Koti Narikan taidetta esitellään Tuusulan Rantatien Galleriassa. Kehitysvammaisten päivätoimintapalvelua tarjoava PäiväNarikka järjestää Galleriassa taidenäyttelyn 14.-16.3.2017. Taidenäyttelyssä on esillä monipuolisesti PäiväNarikan asiakkaiden tekemää taidetta kuten maalauksia sekä nukketeatterin lavasteet. Taideteosten ohella näyttelyyn on haluttu tuoda laajemmin esille itse taiteen syntymistä ja valmistusprosessia teosten takana. PäiväNarikan ohjaajat ovat dokumentoineet työnteon eri vaiheet ja näitä esitellään kuvin…

Esperi Koti Narikan taidetta esitellään Tuusulan Rantatien Galleriassa. Kehitysvammaisten päivätoimintapalvelua tarjoava PäiväNarikka järjestää Galleriassa taidenäyttelyn 14.-16.3.2017.

Taidenäyttelyssä on esillä monipuolisesti PäiväNarikan asiakkaiden tekemää taidetta kuten maalauksia sekä nukketeatterin lavasteet. Taideteosten ohella näyttelyyn on haluttu tuoda laajemmin esille itse taiteen syntymistä ja valmistusprosessia teosten takana. PäiväNarikan ohjaajat ovat dokumentoineet työnteon eri vaiheet ja näitä esitellään kuvin taidenäyttelyssä.  Näyttelyssä tullaan ottamaan huomioon myös vaihtoehtoisia kommunikointivälineitä käyttävät vierailijat.

“Tämä on hieno tilaisuus meidän asiakkaillemme saada omia töitään esille. Olemme valmistautuneet tulevaan näyttelyyn pitkään ja näyttelyn avajaisia ja h-hetkeä odotetaan jo kovasti. Samalla haluamme tehdä laajemmin näkyväksi sitä työtä, mitä kehitysvammaisten päivätoimintakeskuksissa tehdään joka päivä“ kertoo PäiväNarikan ohjaaja Anne Liukkonen.

“Idea näyttelyn järjestämisestä lähti, kun vierailimme asiakkaidemme kanssa Gallerian taidenäyttelyssä. Tällöin meillä heräsi ajatus, että miksi mekin emme voisi toteuttaa vastaavaa projektia“, kuvaa Liukkonen.

“Oman mausteensa tilaisuuteen tuo se, että olemme yhdessä asukkaiden kanssa esittelemässä teoksia näyttelyn aikana. Vierailijat pääsevät tapaamaan taitelijat töiden takana. Toivottavasti moni löytää paikalle Galleriaan“, jatkaa Liukkonen.  

Oikein lämpimästi tervetuloa tutustumaan PäiväNarikan taidenäyttelyyn Rantatien Galleriaan! Osoite Rantatien Galleria, Rantatie 117, Tuusula. 

Narikka näyttelyn töitä

 

Narikka näyttelyn töitä
Jaa artikkeli somessa
Jaa artikkeli somessa

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä