Esperin Puuvilla sijoittui ensimmäiseksi FSHKY:n kilpailutuksessa

24.05.2021
Etusivu > Ajankohtaista > Esperin Puuvilla sijoittui ensimmäiseksi FSHKY:n kilpailutuksessa

Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä kilpailutti ikääntyneiden tehostettua palveluasumista huhtikuussa. Esperin Puuvilla sijoittui kolmesta kilpailutetusta palveluntuotteesta pitkäaikaisen tehostetun palveluasumisen osalta ensimmäiseksi. Kilpailutuksessa annettiin laadulle normaalia suurempi painoarvo. Laatupisteitä jaettiin muun muassa laatutyön järjestelmällisyydestä sekä henkilökunnan kokemuksesta ja osaamisesta.  

”On hyvä, että kunnat ovat alkaneet arvioida hinnan sijaan myös laatua. Esperin palveluiden laatua on auditoitu ulkopuolisen toimesta ja Puuvillalle on myönnetty ISO9001 laatusertifikaatti”, toteaa Esperin myynti- ja markkinointijohtaja Jani Nurisalo. Tämän lisäksi Puuvillan hoivan laatua kehitetään sisäisillä toimilla. Esperi muun muassa kouluttaa koko hoivahenkilöstönsä validaatioon vuoteen 2025 mennessä.

Esperi on tarjonnut Puuvillan uniikeissa tiloissa hoivaa jo vuodesta 2017 saakka. Yksikössä on 30 asukaspaikkaa, joista osa on ollut täyttämättä. Hoivakodissa työskentelee ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut henkilöstö. Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Asukkaita kannustetaan osallistumaan arjen askareisiin, yhdessäoloon sekä harrastustoimintaan.

”Yhteistyö Esperin kanssa on tuttua. Yhteistyöllä takaamme asukkaille laadukkaat asumispalvelut nyt ja jatkossa. Kilpailutuksen myötä FSHKY sijoittaa pitkäaikaisen tehostetun palveluasumisen asiakkaat ensisijaisesti Puuvillaan”, sanoo Annukka Kuismin vanhuspalveluiden palvelualuejohtaja Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymästä.

 

Jaa artikkeli somessa

Lisätiedot:

Annukka Kuismin
vanhuspalveluiden palvelualuejohtaja
Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä
+358 50 550 2263
annukka.kuismin@fshky.fi

Jani Nurisalo
Myynti- ja markkinointijohtaja
Esperi Care
+358 44 733 8552
jani.nurisalo@esperi.fi

MediaDesk
Esperi Care
010 408 7000
media@esperi.fi

Jaa artikkeli somessa

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä