Henkilöstön ideapankki helpottaa hyvien toiminta­käytänteiden jakamista

10.06.2020
Etusivu > Ajankohtaista > Henkilöstön ideapankki helpottaa hyvien toiminta­käytänteiden jakamista

Esperi lanseerasi henkilöstölleen Ideapankin, jonka tarkoitus on levittää parhaita käytäntöjä ja ideoita toiminnan kehittämiseksi.

Esperi on tehnyt mittavia kehitystoimenpiteitä ja yhtiön muutosmatkaa on takana jo lähes puolitoista vuotta. Henkilöstön osallisuuden lisäämiseksi yhtiön kehitystyössä, Esperissä otettiin käyttöön uusi digitaalinen Ideapankki. Helppokäyttöisen työkalun avulla henkilöstö voi viestiä ehdotuksiaan oman työn kehittämiseksi konsernin sisällä aina johtotasolle asti. 

Viriketoimintaa poikkeusoloissa

Uusi ideapankki lanseerattiin Esperin laaturyhmän toimesta kampanjan siivittämänä. Kaksi viikkoa kestäneen kampanjan tarkoituksena oli ideoida turvallista viriketoimintaa poikkeusoloihin. Ehdotuksia saapui lähes 50 kappaletta. Ideoita arvioitiin niiden asukasystävällisyyden, turvallisuuden, toteuttamiskelpoisuuden, toistettavuuden ja muulta henkilöstöltä saadun kannatuksen perusteella. 

Ideointiin osallistuneita yksiköitä palkittiin ja kisan voittajaksi valikoitui omalla ideallaan Järvenpäässä sijaitseva Esperi Koti Narikka, joka tarjoaa asumis-, tilapäishoito- ja päivätoimintapalveluita kehitysvammaisille. Ideassa kävelyretki luontoon muuntautui bingotuokioksi, kun mukaan tulostetaan kuvalliset pelilaput. Jokainen asukas voi etsiä bingolapussaan esiintyviä esineitä kävelylenkin aikana. Toiminta taipuu hyvin myös sisätiloihin.
Kollektiivisesta tietopankista on jokaisen helppo löytää ideoita viriketoiminnan järjestämiseen koko kesän ajaksi.

Matalan kynnyksen kanava vaikuttaa

Ideapankin taustalla on ajatus avoimuudesta, läpinäkyvyydestä, mahdollisuudesta saada jokaisen ääni kuuluviin sekä osallistumaan yhtiön kehitystyöhön. Seuraavaksi ideoita tullaan hakemaan työhyvinvoinnin kehittämiseksi. 
 

Jaa artikkeli somessa
Jaa artikkeli somessa

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä