Hoivakodeissa apu on lähellä — hoivaa, hoitoa ja huolenpitoa

Etusivu > Hoivakodeissa apu on lähellä — hoivaa, hoitoa ja huolenpitoa
Ympärivuorokautinen palveluasuminen 

Tehostettu palveluasuminen eli ympärivuorokautinen palveluasuminen on tarkoitettu fyysisesti toimintarajoitteisille tai muistisairauksia sairastaville ikäihmisille, jotka tarvitsevat hoivaa ja apua kaikkina vuorokauden aikoina. Terveys- ja sosiaalialan ammattilaiset ovat hoivakodissa läsnä ympäri vuorokauden ja huolehtivat yksilöllisestä, kuntouttavasta hoivasta.   

Kevyesti tuettu palveluasuminen eli yhteisöllinen asuminen sopii ikäihmiselle, joka tulee toimeen itsenäisesti. Hoivahenkilöstö on läsnä päiväsaikaan, auttamassa arjen askareissa ja järjestämässä asukkaille monipuolista virkistys- ja harrastustoimintaa.

Lyhytaikainen ja tilapäinen asumispalvelu on paras vaihtoehto esimerkiksi ikäihmisen omaishoitajan loman ajaksi. Tarjoamme lyhytaikaista asumista sekä palvelutaloissa että hoivakodeissa. Omaishoitajien vapaapäivien ajaksi moni hyvinvointialue tarjoaa palveluseteleitä, joilla kattaa osan asumisen kuluista. 

Päivätoimintakeskuksemme tarjoavat päivätoimintaa kotona asuville iäkkäille, jotka tarvitsevat tukea kotona pärjäämiseen tai seuraa arjen hetkiin. Lisäksi päivätoiminta mahdollistaa omaishoitajan lakisääteisen vapaan ja tukee näin omaishoitajan jaksamista. Päivätoimintaan osa hyvinvointialueista tarjoaa palvelusetelin, joilla voi kattaa palvelun kustannuksia.

  • Vuokra, ateriat, hoito ja hoiva sekä aktiivinen ja kuntouttava toiminta. 
  • Lisäpalveluina on saatavissa esimerkiksi kotihoidon palveluita kuten asiointiapua, lääkäripalveluita, yksilöllistä fysioterapiaa sekä jalkahoitajan ja kampaajan palveluita.

Saga-palvelutalot

Esperin hoivakotien lisäksi kevyesti tuettua palveluasumista tarjoavat korkeatasoiset Saga palvelutalot HelsingissäVantaallaTurussaRaumallaLahdessaLappeenrannassa ja Seinäjoel­la

Esperi Care -konserniin kuuluva Saga Care tarjoaa palvelutalojensa senioriasunnoissa huippulaadukasta vuokra-asumista ja eritasoisia palvelupaketteja ikääntyneille.

Lue lisää

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä