Hoivakoti Rebekan väki risteili Savonlinnan ympäri

13.06.2017
Etusivu > Ajankohtaista > Hoivakoti Rebekan väki risteili Savonlinnan ympäri

Hoivakoti Rebekassa juhlistettiin kesän alkua risteilemällä Savonlinnan ympäri viime viikolla. Risteilylle osallistuivat lähes kaikki hoivakodin asukkaat, heidän omaisiaan tai ystäviään sekä suurin osa hoitajista. Mukana auttamassa olivat vapaaehtoiset, Savonlinnan Siskot ja Simot, ensimmäisellä auttamiskeikallaan. Reissulla oli todella mukavaa! Velmeri -laivalla risteiltiin Savonlinnan ympäri kauniita maisemia katsellen, Olavinlinnaa ihastellen ja Laitaatsalmen suuria, puisia siltarakennelmia ihmetellen. Vaikka auringonpaiste ei…

Hoivakoti Rebekassa juhlistettiin kesän alkua risteilemällä Savonlinnan ympäri viime viikolla. Risteilylle osallistuivat lähes kaikki hoivakodin asukkaat, heidän omaisiaan tai ystäviään sekä suurin osa hoitajista. Mukana auttamassa olivat vapaaehtoiset, Savonlinnan Siskot ja Simot, ensimmäisellä auttamiskeikallaan. Reissulla oli todella mukavaa!

Velmeri -laivalla risteiltiin Savonlinnan ympäri kauniita maisemia katsellen, Olavinlinnaa ihastellen ja Laitaatsalmen suuria, puisia siltarakennelmia ihmetellen. Vaikka auringonpaiste ei suoranaisesti hellinytkään, oli tyyni keli kuitenkin oikein otollinen vesilläoloon.

Matkan aikana herkuteltiin jäätelöillä. Risteilyn jälkeen kokoonnuttiin torille yhteiskuvaan, ja seurattiin hetken aikaa torielämää sekä ostettiin kesän ensimmäiset mansikat kotiin viemisiksi. Niitä maisteltiin sitten iltapalalla.

Hoivakoti Rebekka Savonlinna laivareissu
Jaa artikkeli somessa
Jaa artikkeli somessa

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä