Esperi Hoivakoti Kiltakallio, Espoo

Kiltakallionrinne 1, 02770 Espoo
Katso kartalla

Yhteystiedot

Etusivu > Ikäihmisten palvelut > Espoo > Esperi Hoivakoti Kiltakallio, Espoo
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Hoivakoti Kiltakallio tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista 32:lle ikäihmiselle sekä vuokra-asumista kuudelle ikääntyneelle. Lisäksi Kiltakallion yhteydessä toimii kuntoutusyksikkö Villa Fysio Kiltakallio, joka tarjoaa fysioterapiaa muistisairaille sekä ikäihmisille.

Turvallinen arki

Ammattitaitoinen henkilöstö pitää huolta asukkaiden hyvinvoinnista  ympärivuorokautisesti. Hoivakodissa toimitaan kuntouttavalla ja osallistavalla työotteella, joiden avulla pyritään säilyttämään asukkaan jäljellä olevat voimavarat ja toimintakyky mahdollisimman pitkään. Hoivakodissa järjestetään virike- ja harrastustoimintaa, ulkoillaan, vietetään juhlia ja tehdään yhdessä arjen askareita. Asukkaat osallistuvat kaikkeen toimintaan omien voimavarojensa puitteissa.

Viihtyisä koti

Modernissa hoivakodissa jokaisella asukkaalla on käytössään oma  tilava huone ja esteetön wc/kylpyhuone.  Yhteisessä käytössä olevat avarat olohuoneet ja ruokatilat on sisustettu viihtyisiksi. Ulkoilu on turvallista hoivakodin omalla sisäpihalla.  Hoivakoti sijaitsee Espoon Kiltakalliossa, lähellä Espoon keskuksen palveluita ja hyviä liikenneyhteyksiä.  

Villa Fysio – kuntoutusta ja fysioterapiaa

Villa Fysio Kiltakallio on Hoivakoti Kiltakallion yhteydessä toimiva kuntoutusyksikkö, joka tarjoaa fysioterapiaa  muistisairaille ja ikäihmisille.  

Fysioterapia suunnitellaan henkilön tarpeiden, toimintakyvyn ja toiveiden mukaan, asiakkaan persoonaa kunnioittaen. Tavoitteena on liikkuvuuden- ja lihasvoiman ylläpitäminen ja kehittäminen sekä tasapainon parantaminen. Fysioterapiaharjoitteet tukevat myös puhetta, muistia ja hahmottamiskykyä. Samalla tarjotaan sosiaalinen ympäristö ja seuraa.

Vuokra-asuminen

Kiltakallion tilojen alakerrassa on kuusi vuokrattavaa asuntoa, joihin on mahdollista tulla vuokralle ilman hoivapalveluja. Asukas voi halutessaan ostaa tukipalveluja kuten siivous- ja pyykkihuoltoa, ateriapalvelua tai saattaja-apua asiointiin. Asunnot ovat 31,5 neliöisiä yksiöitä, jotka on rakennettu esteettömiksi ja turvallisiksi ikäihmisille.

Itsenäinen vuokra-asuminen sopii esimerkiksi ikääntyneelle, joka tarvitsee tukea itsenäiseen asumiseen, mutta ei vielä täytä kriteereitä palveluasumiseen. Kun ikääntynyt asuu hoivakodin yhteydessä olevassa vuokra-asunnossa tavallisena vuokralaisena, hän nauttii omasta yksilöllisestä tilasta ja rauhasta kuitenkaan tinkimättä turvallisuudesta ja palvelujen saatavuudesta.

Kiltakallio tarjoaa vuokra-asuntoja ikääntyneille. Lue lisää ja ota rohkeasti yhteyttä!

Yksikönjohtaja

Yksikönjohtaja

Jaana Ahola
(yhteydenotot ark. 9-15)
045 195 5511
jaana.ahola@esperi.fi

Tiimivastaavat

Villa ja Lyhde 2. krs.
050 563 2664
Oleksi 3. krs. 050 592 6998
Villa Fysio 1. krs. 050 454 4512

Hoitajat

Villa 2. krs. 050 311 4450
Lyhde 2. krs. 050 311 4452
Opri 3. krs. 050 388 9489
Oleksi 3. krs. 044 720 2409

Villa Fysio

050 311 4451

 

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä