Miten Esperi Kotiin pääsee asumaan?

Etusivu > Usein kysytyt kysymykset > Miten Esperi Kotiin pääsee asumaan?

Toivotamme tervetulleeksi kaikki asukkaat, joilla on asumisen lisäksi myös hoivan tai hoidon tarpeita. Voit kääntyä oman tai läheisesi hyvinvointialueen sosiaali- ja terveyspalveluiden neuvonnan puoleen ja pyytää palvelutarpeen arviointia. He selvittävät, onko asumiseen ja hoivaan mahdollisuus saada maksusitoumus tai palveluseteli.

Esperin asukkaaksi voi myös tulla itse maksavana asiakkaana, jolloin palvelutarpeen kartoitus tehdään suoraan meillä asiantuntevan hoiva- ja hoitohenkilöstömme kanssa. Ota yhteyttä sinua kiinnostavan kodin esimieheen ja kysy vapaista asukaspaikoista ja sovi tutustuminen. 

Sopivan kodin etsiminen

Erilaisiin tilanteisiin sopivat hoiva- ja hoitokodit löydät sekä paikkakuntahaulla että katsomalla eri asiakasryhmille tarkoitettujen kotien kuvauksia. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Esperin hoivakodit ja palvelutalot tarjoavat turvallisen kodin, jossa elämästä kelpaa nauttia ja jossa arki sujuu. Päiväohjelma suunnitellaan asukkaiden tarpeiden mukaan. Tarjoamme ympärivuorokautista palveluasumista, yhteisöllistä asumista, tilapäistä asumista sekä päivätoimintaa.

Esperi tarjoaa mielenterveyskuntoutujille asumispalveluja ja monipuolista kuntoutusta turvallisessa ja viihtyisässä ympäristössä. Kuntoutus- ja asumispalvelutarjontamme luo joustavan ja tavoitteellisen kuntoutumisen polun – on sitten tarve ympärivuorokautiselle tuelle tai itsenäisen asumisen valmennukselle.

Esperi tarjoaa vammaispalvelun asiakkaille viihtyisän kodin, jossa turvana ovat kokeneet ammattilaiset. Asumispalvelut järjestetään yksilöllisesti, huomioimalla asukkaan tarpeet, toimintakyky ja elämäntilanne. Meillä jokainen on oma, ainutlaatuinen persoona.

  1. Ota ensin yhteyttä hyvinvointialueesi sosiaalityöntekijään. Löydät oikean henkilön hyvinvointialueen nettisivujen kautta tai soittamalla heidän vaihteeseen.
  2. Lue lisää yhteiskunnan tuista ja palvelusetelistä.
  3. Tutustu Esperin koteihin, ota yhteyttä ja tule tutustumaan paikan päälle.

Eija Jaalivaara
asiakaspalvelupäällikkö
040 778 3535 tai info@esperi.fi

Katso myös

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä