Esperi Hoivakoti Sylvi, Espoo

Rajamännynahde 6, 02710 Espoo
Katso kartalla

Yhteystiedot

Etusivu > Ikäihmisten palvelut > Espoo > Esperi Hoivakoti Sylvi, Espoo
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Hoivakoti Sylvi tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista ikäihmisille sekä muistisairaille viihtyisällä alueella Espoon Viherlaaksossa, lähellä Kauniaista. Sylvi on turvallinen ja lämminhenkinen koti, jossa on yhteensä 40 asukaspaikkaa. Osaksi Esperiä Sylvi liittyi huhtikuussa 2023.

Turvallinen arki

Sylviin ovat tervetulleita asukkaaksi liikuntarajoitteiset tai muistisairaat ikäihmiset, jotka eivät enää selviydy kotihoidon turvin omassa kodissaan.  Ammattitaitoinen henkilökuntamme pitää huolta asukkaiden terveydestä ja hyvinvoinnista yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Sylvissä on lämmin ja avoin ilmapiiri, jossa asukkaan on helppo olla ja tuntea olonsa arvostetuksi ja hyväksytyksi omana itsenään.

Hoivakodissa toimitaan kuntouttavalla ja osallistavalla työotteella, joiden avulla pyritään säilyttämään asukkaan jäljellä olevat voimavarat ja toimintakyky mahdollisimman pitkään. Hoivakodissa järjestetään aktiivisesti harrastustoimintaa, ulkoillaan, vietetään juhlia ja tehdään yhdessä arjen askareita. Asukkaat osallistuvat kaikkeen toimintaan omien voimavarojensa puitteissa.

Viihtyisä koti

Sylvissä jokaisella asukkaalla on käytössään oma  tilava huone ja wc/kylpyhuone.  Yhteisessä käytössä olevat avarat olohuoneet ja ruokatilat on sisustettu viihtyisiksi.  Hoivakodin keskipisteenä toimii tupa, jossa ruokaillaan ja vietetään aikaa yhdessä. Asukkaat viihtyvät tuvan lisäksi kodin kahdessa olohuoneessa, joista toiseen kokoontuvat usein erityisesti TV:n katsojat. Toisessa olohuoneessa järjestetään puolestaan musiikkiesityksiä ja muita tapahtumia. Sylvin pihalla on hyvät mahdollisuudet ulkoiluun ja erityisesti kesäisin asukkaat nauttivat istuskelusta viihtyisällä patiolla.

Lämmin tunnelma

Hoivakodissa kiinnitetään erityistä huomiota asukkaiden viihtyvyyteen sisustamalla yhteistilat mahdollisimman kodikkaiksi. Asukkaat tuovat omia huonekaluja ja tavaroita mukanaan ja sisustavat huoneensa mieleisekseen yhdessä omaistensa kanssa. Kodin tunnelmaa nostattaa lisäksi Sylvin omasta keittiöstä tuotetut herkulliset ateriat, jotka valmistetaan hyvistä kotimaisista raaka-aineista. Keittiössä otetaan aina huomioon erikoisruokavaliot.

Yksikönjohtaja

Tiina Tikkanen
(yhteydenotot ark. 9-15)
044 454 1650
tiina.tikkanen@esperi.fi

 

Palveluasunnot

Tiimivastaava

Marika Kylänlahti
044 454 1661
marika.kylanlahti@esperi.fi

Hoitajat

044 454 1610

 

 

Ryhmäkoti

Tiimivastaava

Jonna Wallius
044 454 1663
jonna.wallius@esperi.fi

Hoitajat

044 454 1630

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä