Esperi Palvelukeskus Haanoja, Kouvola

Myllypuronkuja 2, 45150 Kouvola
Katso kartalla

Yhteystiedot

Etusivu > Ikäihmisten palvelut > Kouvola > Esperi Palvelukeskus Haanoja, Kouvola
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Palvelukeskus Haanoja tarjoaa 98 ikäihmiselle ihanteelliset puitteet yhteisölliselle asumiselle viihtyisällä paikalla Kouvolassa. Haanoja tarjoaa myös arkisin päivätoimintaa kotona asuville ikääntyneille, jotka tarvitsevat tukea kotona selviytymiseen tai seuraa päivisin.

Turvallinen arki

Hoivakodissa työskentelee ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut ammattihenkilöstö. Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Asukkaita kannustetaan osallistumaan hoivakodin arjen askareisiin, yhdessäoloon ja harrastustoimintaan.  Tavoitteena on ylläpitää asukkaan olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään. Yhteislaulutuokiot, tuolijumppahetket ja mukavat juhlat ovat niin asukkaiden kuin myös hoitajien mieleen.  

Yhteisöllisessä asumisessa (palveluasumisessa) asukas maksaa asunnostaan vuokran sekä palvelumaksun valitun palvelutason mukaan, joita on neljä erilaista. Kaikkiin palvelutasoihin kuuluu vähintään päivittäinen lounasruoka ja yksi siivous kuukaudessa.  Kelan etuudet on haettavissa palveluasumiseen ja lisäksi verottajalta voi hakea osasta palvelumaksua kotitalousvähennystä. Palveluasumisessa ei ole ympärivuorokautista henkilökuntaa.

Viihtyisä koti

Esperi Palvelukeskus Haanojan kokonaisuuteen kuuluu kolme kaksikerroksista asuintaloa, jotka on liitetty yhdyskäytävillä päärakennukseen. Päärakennuksessa Arvontalossa sijaitsee osa asunnoista sekä palvelutilat; ruokasali, takkahuone, kuntosali, sauna- ja uima-allasosasto, pyykkitupa, fysikaalisen hoidon huoneet ja toimistotilat. Muut asunnot ovat Rykmentti ja Piikki nimisissä rakennuksissa.  

Asuntoja palvelukeskuksessa on kaikkiaan 98 kpl, joista 87 asuntoa ovat 1 mh + tupakeittiö tai 2 mh + tupakeittiö asuntoja, joiden koot vaihtelevat 40 m2 – 55 m2 välillä. Palvelukeskuksen kaikki asunnot ovat vuokra-asuntoja. Täältä voit katsoa asuntojen pohjakuvia.  Asuntohakemuksen voit ladata tästä.  

Jokaisen asukkaan käytössä on tilava huone, esteetön wc-/kylpyhuone sekä viihtyisät yhteiset ruokailu- ja oleskelutilat. Tilat on suunniteltu ikäihmisten tarpeiden näkökulmasta, turvallisuutta ja kodinomaisuutta silmälläpitäen. Kauniilla piha-alueella nautitaan kesäpäivistä ja kahvihetkistä. Ateriat ja leivonnaiset toimittaa Haanojan keittiö, joka huomioi asiakkaiden erikoisruokavaliot.  

Päivätoiminta

Päiväkeskus Haanoja  tarjoaa arkisin päivätoimintaa kotona asuville ikääntyneille, jotka tarvitsevat tukea kotona selviytymiseen tai seuraa päivisin. Päivätoiminta mahdollistaa omaishoitajan lakisääteisen vapaan ja tukee näin omaishoitajan jaksamista. Päivätoiminnan ohella tarjoamme myös päivähoidon palveluita (min. 3 h) esimerkiksi omaishoitajan asioinnin ajaksi. Haanojan päivätoimintaan pääsee osallistumaan omakustanteisesti.

Muut palvelut

Palvelukeskuksen  kahvila- ja ravintolapalvelut,  fysioterapia- ja hierontahoidot  sekä jalkahoitola Kaislan palvelut on tarkoitettu kaikille, asiakkaan ei tarvitse olla talon asukas. Lisäksi talossamme on  fysioterapeutti, joka tarjoaa mm. koira-avusteista fysioterapiaa sitä haluaville.  Meiltä voi myös ostaa lahjakortteja esim. hierontaan, Relax-vesipatjahierontaan, savi-parafango-hoitoon.

Vuokraamme tilojamme kokouskäyttöön ja kokouksen yhteyteen on mahdollista tilata purtavaa  ja virvokkeita.  Ota yhteyttä ja varaa tila käyttöösi!

Yksikönjohtaja

Yksikönjohtaja

Anne Koivula
(yhteydenotot ark. 9-15)
050 565 9716
anne.koivula@esperi.fi

Tiimivastaava

Maija Talvitie
050 505 3478
maija.talvitie@esperi.fi

 

Fysioterapiapalvelut

Fysioterapeutti
046 922 9029

Lymfaterapeutti
Satu Estola
050 563 3913

Jalkahoitaja AT
Katri Pylvänen
044 735 6857
katri.pylvanen@esperi.fi

Keittiöemäntä

Sari Tallgren
050 313 3754

Sairaanhoitajat

Anna Marttinen
040 728 7549
anna.marttinen@esperi.fi

Tuuli Valve
050 590 7412
tuuli.valve@esperi.fi

Hoitajat

Yhteisöllinen asuminen
0400 806 602

Päivätoiminta
040 530 5425

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä