Esperi Hoivakoti Lauttalampi, Kuusamo

Lauttalammentie 9, 93600 Kuusamo
Katso kartalla

Yhteystiedot

Vapaita asukaspaikkoja!

Meillä on vielä vapaita paikkoja. Soita ja kysy lisää palveluistamme! Katso yhteystiedot täältä.

Etusivu > Ikäihmisten palvelut > Kuusamo > Esperi Hoivakoti Lauttalampi, Kuusamo
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Hoivakoti Lauttalampi tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille sekä muistisairaille. Hoivakoti on avautunut vuonna 2017 ja sijaitsee aivan Kuusamon keskustan läheisyydessä rauhallisella asuinalueella.

Lauttalampi on turvallinen ja lämminhenkinen koti 30 ikäihmiselle. Ympärivuorokautisen palveluasumisen lisäksi Lauttalampi tarjoaa lyhytaikaista asumispalvelua esimerkiksi sairaalasta kuntoutumisen, remontin tai omaishoitajan loman ajaksi.

Toiminnallinen arki

Lauttalammessa apua on saatavilla ympäri vuorokauden.  Asukkaiden hyvinvoinnista vastaa ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut henkilöstö. Hoivakodin toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen eli asukkaat otetaan mukaan  kodin askareisiin, heidän toimintakykynsä ja vireystilansa huomioon ottaen.

Asukkaille luodaan mielekäs ja toiminnallinen arki, johon kuuluu yhdessäoloa ja monipuolista harrastetoimintaa. Kodissa juhlistetaan aina asukkaiden syntymäpäivä ja kalenterijuhlia. Juhlien lisäksi osa kodin arkea ovat yhteiset  jumppatuokiot, ulkotapahtumat kodin avaralla piha-alueella  sekä paljon muuta mukavaa aktivoivaa tekemistä. Kaiken toiminnan tavoitteena on ylläpitää ja mahdollisuuksien mukaan kehittää asukkaiden toimintakykyä.  

Viihtyisä ympäristö ja turvallinen koti

Lauttalammessa jokaisella asukkaalla on käytössä oma tilava huone sekä oma esteetön wc-/kylpyhuone. Ikkunoista aukeaa silmiä hivelevän upea näkymä Kuusamon Lauttalammelle. Kodin tilat on suunniteltu ikäihmisten tarpeiden näkökulmasta ja kodinomaisuus sekä turvallisuus määrittelevät tila- ja sisustusratkaisut. Kodin yhteistilat sisältävät viihtyisän ruokailu- ja oleskelutilat sekä turvallinen piha-alueen. Avaralla piha-alueella vietetään usein yhteisiä juhlia ja nautitaan raikkaasta ulkoilmasta.

Pääset kätevästi tutustumaan Lauttalammen tiloihin virtuaaliesittelyn muodossa.

Hoivakoti sijaitsee vehreällä ja rauhallisella asuinalueella luonnon läheisyydessä. Lauttalammesta on alle 10 minuutin ajomatka Kuusamon keskustaan, josta löytyy muun muassa Kuusamon Terveyskeskus, ruokakauppoja sekä kattavasti eri ravintoloja.

Asukkaaksemme ovat kaikki tervetulleita palvelusetelillä tai omakustanteisesti. Lisätietoa palvelutarpeen arvioinnista voit tiedustella hyvinvointialueelta.

Yksikönjohtaja

Yksikönpäällikkö

Saija Harjanti
(yhteydenotot ark. 8-15)
050 342 4268
saija.harjanti@esperi.fi

Tiimivastaavat

Kalle Salmivaara
050 911 4422
kalle.salmivaara@esperi.fi

Anni Riekki
050 346 7954
anni.riekki@esperi.fi

Hoitajat

Lautta 050 346 7954
Lampi 050 911 4422

Keittiön henkilökunta

050 479 7396

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä