Huhtikuun asukaskokous

08.04.2024
Etusivu > Esperi Hoivakoti Albert, Oulu > Huhtikuun asukaskokous

Albertissa pidetään asukaskokous kerran kuukaudessa. Kokouksessa vaihdetaan kuulumiset ja asukkaat saavat esittää toiveita esimerkiksi aktiviteettien suhteen.

Oulunseudulle on pyryttänyt lisää lunta lähes joka päivä. Tästä huolimatta olemme toiveikkaita sen suhteen, että vielä se kevät meille saapuu. Päätimme yhdessä huolestua vasta siinä vaihdeessa, mikäli juhannuksen aikaan lumikinokset ovat vielä korkeat.

Huhtikuun asukaskokouksessa kaikille kuului hyvää, eikä kenelläkään oikein mitään erikoista tai ihmeellistä. Asukkaat olivat olleet erityisen ilahtuneita pääsiäisen vietosta. Monenlaisia toiveita tekemisen suhteenkin löytyi: ulkoilua, urheilun katsomista, värittämistä ja piirtämistä , sekä leivontaa. Iloksemme huomasimme, että kaikki nämä totetutuu. Olemme ottaneet joka viikolle yhden leivontapäivän, jolloin teemme jotakin erityisen hyvää päiväkahvin kanssa. Asukkaita on ilahduttanyt myös noin kerran kuussa pidettävä pizzaperjantai, jolloin iltapalle tehdään kotitekoinen suolapala. Usealle pizza onkin tuttu ruoka, vaikka se ei ihan perinteisin olekaan.

Viimeisimmät kodin kuulumiset

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä