Teknologia apuna

19.10.2023

Olemme saaneet hetkeksi käyttöömme yetitabletit, jonka avulla voimme tarjota asukkaillemme uusia ja monipuolisia mahdollisuuksia virikehetkiin

Yetitabletilla voi mm. pelata bingoa, heittää tikkaa, keilata, soittaa rumpuja, ratkaista palapelejä, sanatehtäviä ja paljon muuta.

Aivoille jumppaa tietovisan parissa. Tämän visailun myötä myös henkilökunnan tietämys punnitaan

Miten saadaan punainen kuvio pois neliön sisältä? Yhdessä mietiskellen saimme mustat palikat siirtymään tieltä

Bingoa aivan uudella tavalla. Moni asukkaamme onkin bingoveteraani, mutta pelilauta kosketusnäyttöineen oli uutta. Pelaaminen kuitenkin sujuu varsin mukavasti. Oppia ikä kaikki!

Bingoa aivan uudella tavalla. Moni asukkaamme onkin bingoveteraani, mutta pelilauta kosketusnäyttöineen oli uutta. Pelaaminen kuitenkin sujuu varsin mukavasti. Oppia ikä kaikki!

Kuka arvaa oikean sanan? Nykyaikaisetttu versio ”hirsipuusta”, jokaisella pelaajalla oli muistoissa eri versiot pelistä.

Tikkakisa iltojen ratoksi. Hyvää tasapainoharjoitusta. Turvallisuuskin on taattu, koska näissä tikoissa ei tarvitse piikkejä pelätä

Ohjaamme mielellämme, mikäli haluatte vieraillessanne käyttää tablettia läheisenne kanssa. Olisiko aika esimerkiksi katsoa, mille kotikulmilla näyttää? Google.mapsin avuilla matkustelu on sangen turvallista ja edullista, hetki vain ja lennähdämme jopa maapallon toiselle puolelle.

Viimeisimmät kodin kuulumiset

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä