Lunta tulvillaan…

14.01.2024

Lunta tuvassa, pullan tuoksua, lempi musiikkia, jumppailua, hassuttelua... Siitä on tehty meidän viikko. Yhdessä vietetty aika on kultaakin kalliimpaa.

Teuvo ja presidentti ehdokkaat

Maanantaina saimme vuoden 2024 presidentin vaalien ennakkoäänestystä varten vaaliehdokaslistan ja seiniltä löytyy niin pirtin kuin tuvan puolelta ehdokaslistat sekä aikataulutukset tulevaan. Meillä äänestyspäivä on tulevana perjantaina 19.pv klo.12.30-13.30. Mahdollisen toisen kierroksen ennakkoäänestys on perjantaina 2.2 klo.12.30-13.30.
Tässä Teuvo jo katseli omia ehdokasvaihtoehtoja.

Arja siivous puuhissa

Arja tykkää autella siivous puuhissa. Hän nappaa rikkalapion käteensä omatoimisesti ja lähtee lattioita lakaisemaan. Monesti Arja löytyy viikolla siivouskärryn luota, kun olisi kova halu siistijää autella töissään…

Hygienian tärkeys

Meille asukkaiden hygienia on tärkeää. Etenkin, kun tässä Aila valmistautuu leivonta puuhiin.

Sämpylätehdas

Sämpylätalkoissa oltiin tiistaina. Tämä 2 litran taikina taiottiin pyöreiksi palluroiksi 10min. Nopea tehdas oli tällä kertaa, eikä Pirkon, Ailan ja Najahin ilmeistä näkynyt edes, että työlästä olisi ollut. Parhainta on, kun asukkaat nauttivat.

Kullan arvoinen keittiön hengetär Anu

Keittiön hengetär Anu on meille kullan arvoinen. Anu auttelee etenkin leipomispäivinä meitä isosti ja tästä iso kiitos hänelle. Aina välillä saa herkutella hänen tekemistään herkuistakin, kun aikaa ja aineksia löytyy.

Kohoavat sämpylät

Sämpylät uunissa toi meille huumaavan tuoreen sämpylän tuoksun koko yksikköön… Ja maittavan pehmeitä sämpylöitä pääsimmekin herkuttelemaan…

Aistiharjoitteita...

Aistiharjoitteita. Lunta tuotiin sisälle ja päästiin lämpöisessä tunnustelemaan lumen pintaa ja keskustelemaan, mitä tuntuu. Pirkko tässä hymyssä suin nauttii lumen tuntemisesta sormen päissä.

Aistiharjoite

Pienet lumipallot tuntuvat erilaiselta käsissä kuin puuterilumi tai jo hieman sulanut lumi. Samalla juteltiin talvimuistoista. Tässä Reijo nauttii lumesta ja taisi siinä mennä vähän maistiaiseksi suuhunkin hassutellessa…

Yksilöfysioterapiaa

Yksilöllinen fysioterapia on asukkaille tärkeää. Imran pääsee viikottain näkemään henkilökohtaisesti, että minkälaiset harjoitteet kullekin asukkaalle on tärkeitä ja mihin asioihin pitäisi hoitajien kiinnittää huomioita liikkumisessa. Yhteistyö toimii hienosti Imranin ja hoitajien välillä.
Tässä tehdään penkiltä nousuharjoitteita Pirkon kanssa, joka aktivoi eri lihaksia sekä tasapainoa.

Viimeisimmät kodin kuulumiset

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä