Toiminnallinen viikko taas takana…

21.01.2024
Etusivu > Esperi Hoivakoti Daalia, Tampere > Toiminnallinen viikko taas takana…

Musiikkiesityksiä, Presidentinvaalien ennakkoäänestys, muistelutuokioita, naurua, iloa... Ja vaikka mitä. Viikko on mennyt vilistin ja nauttien toistemme seurasta...

ViikElokuva iltapäivä

Viikko sitten pyhänä pistettiin iltapäivän elokuvaksi vanha kunnon ”Me tulemme taas”. Tämä oli asukkaille mieluinen elokuva.

Muistelutuokio

Muistelutuokiota ovat aina mukavia. Ryhmässä katsellaan erilaisia vanhoja kuvia, mistä tulee mieleen paljon muistoja, joita on mukava kertoa muillekin.

Muistelutuokiossa mukana

Muistelutuokiossa mukana myös Aila ja Pirkko. Mukavaa on. Suomenkielen harjoittelija Daniel myös mukana opettelemassa ja harjoittelemassa suomenkielen käyttämistä asukkaiden kanssa.

Presidenttiehdokkaat

Saimme kehuja vaalivalvojilta siitä, että olimme laittaneet vaaliehdokkaiden kuvat esittelyiden yhteyteen. Lupasivat antaa myös palautetta vaalimateriaalin tekijöille siitä, että etenkin ikäihmisille olisi tärkeää nähdä vaaliehdokkaan kuva numeroiden ja esittelyn lisäksi, varsinkin näin presidenttiä kun olemme äänestämässä. Tämä myös helpottaa osaltaan vaalityöntekijöiden roolia.

Jono vaaliuurnille

Vaaliuurnalle jonottelua… Perjantaina ennakkoäänestettiin presidentinvaaleissa.

Vaalipäivä

Ritva tässä allekirjoittaa nimeään vaalitodistukseen. Tämän jälkeen olikin hyvä mieli, kun oli saanut antaa äänensä omalle ehdokkaalle. Jos ja kun toinen kierros tulee äänestyksen osalta, niin ennakkoäänestys pidetään pe 2.2 asukkaille Daaliassa.

Esiintyjä Sami Arojoki

Sami Arojoki tuli esiintymään meille perjantaina ja siitähän Arja innostui kovin laulaen mukana vanhoja iskelmiä. Tämä oli pidetty esiintyjä.

Musiikin taikaa

Mukavasti saatiin porukkaa viihtymään musiikin tahtiin.

Iloiset musiikin kuuntelijat

Voi sitä ilon riemua, kun vanhoja tuttuja iskelmiä pääsi kuuntelemaan. Kielo ja Ritva pistivät iloiten käsiä musiikin tahtiin taputtaen ja molemmilla oli hymy korvissa asti ilosta. Aina kuviin ei onnistu sitä täyttä iloa saamaan, mutta nautintoa oli kovinkin paljon.

Herkuttelua

Hoiva-avustaja Elina teki asukkaille vanhaa kunnon teeleipää asukkaille ja voi että kun maku oli kaikkien mieleen. Nams.

Hoitajien herkut

Kyllä meillä on vain ihana esimies. Esimies toi jälleen hoitajille viikonlopuksi herkkuja nautittavaksi. Kyllä nyt on hoitajat olleet ahkeria, kun näin herkuilla palkitaan heitäkin. Meidän yksikössä yhteisöllisyys työntekijöiden kesken kukoistaa mukavasti. Tiimi toimii.

Viimeisimmät kodin kuulumiset

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä