Yhtä juhlaa eri muodoissa…

13.11.2023
Etusivu > Esperi Hoivakoti Daalia, Tampere > Yhtä juhlaa eri muodoissa…

Herkuttelua, naurua, laulua, tanssia ja yhdessä aikaa viettämistä. Muistelua ja hartaita hetkiä vietelty... Niissä tunnelmissa mennyt jälleen yksi viikko.

Pitsapäivä

Viikko sitten pyhänä oli pitsapäivä. Sonia ja Anu suunnittelivat herkku iltapalan etukäteen ja Radhia oli auttelemassa pitsan teossa.

Nams

Herkullisen hyvää pitsaa oli runsaasti, jota jäi vielä seuraavallekin päivälle. Nams. Asukkaat tykkäsivät.

Pirkko

Ilopilleri Pirkolle testailtiin uutta hiustyyliä.

Ellin juhlapäivä

Ellin syntymäpäiviä vietettiin keskiviikkona. Saimme yllätys esiintyjäksi hänen omaisen Pauli Tuomen. Hän soitti kitaraa ja lauloi kaikkien mieliksi. Mukava hetki oli kaikilla.

Minna Pe ja Elli

Omahoitaja Minna ja Elli poseeraavat juhlatunnelmissa.

Omahoitaja Minna

Omahoitaja Minna on näppärä leipuri ja halusi yllättää päivänsankarin herkku tarjottavilla.

Mustafan hassuttelua

Meidän hoitajat usein hassuttelevat asukkaita piristääkseen heitä. Tässä Mustafan tyylinäyte. Tällä tapahtumalla saatiin kyllä nauraa masut kippurassa ja hymy pidemmäksi aikaa kasvoille. Pienillä asioilla on suuri merkitys.

Matin ja Mustafan tanssit

Taustalta kuului hyvää musiikkia, niin Matti ja Mustafa pistivät tanssiksi päiväsalissa. Ja nousipa meidän Matin jalkakin hurjan korkealle, mistä kuvaa ei nopeiden liikkeiden vuoksi saatu otettua. Melkein voisi sanoa, että Matti on meidän Daalian Elvis tanssiliikkeissään. Kuten kuvasta näyttää, nautinto oli suurimmillaan. Kyllä musiikki ja tanssi vaan ovat monen asukkaan mieleen.

Martti Ahtisaaren hautajaiset

Perjantaina seurattiin suomen lipun liehuessa puolitangossa presidentti Martti Ahtisaaren hautajaisia tv:stä. Ollaan aiheeseen liittyen myös muisteltu edesmenneitä ja nykyisiä presidenttejä.

Isänpäivän

Isänpäivän kunniaksi herkuteltiin suklaalla sekä talon omatekemällä kakulla kahvien kera ja kakkua jäikin vielä runsaasti herkuteltavaksi seuraavallekin päivälle. Kuten monesti käy, koko kakun kuva unohtui touhujen keskellä ottaa, mutta hyvällehän se ilman sitäkin maistui…

Arjen elämää

-Valitettavasti viime tiistain hartaushetki peruttiin sairastapauksen vuoksi. Tämä olisi ollut asukkaiden mieleen.
-Ensi viikolla julkaistaan joulukuun tapahtumakalenteri.
-Huomenna tiistaina 14.11 käynnistyy 4 viikon yhteistyö Varalan opiskelijoiden kanssa näin tiistai iltapäivisin, mihin mukaan otetaan max. 10 parempi kuntoista asukasta, joiden kanssa on helppo toimia, koska opiskelijat ovat vasta alkumetreillä opiskelussaan eivätkä tunne asukkaita.

Viimeisimmät kodin kuulumiset

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä