Esperi Hoivakoti Pietari, Turku

Asentajankatu 2, 20320 Turku
Katso kartalla

Yhteystiedot

Vapaita asukaspaikkoja!

Meillä on vielä vapaita paikkoja. Soita ja kysy lisää palveluistamme! Katso yhteystiedot täältä.

Fysios on Esperin fysioterapiakumppani

Fysios tarjoaa asukkaillemme maksuttoman toimintakykykartoituksen sekä kuntoutuspalvelut sopimushinnan mukaan. Tutustu linkistä ja kysy lisää Fysiokselta!

Lue lisää
Etusivu > Ikäihmisten palvelut > Turku > Esperi Hoivakoti Pietari, Turku

Fysios on Esperin fysioterapiakumppani

Fysios tarjoaa asukkaillemme maksuttoman toimintakykykartoituksen sekä kuntoutuspalvelut sopimushinnan mukaan. Tutustu linkistä ja kysy lisää Fysiokselta!

Lue lisää
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Hoivakoti Pietari tarjoaa ikääntyneille asukkaille ympärivuorokautista palveluasumista viihtyisissä ja kodinomaisissa tiloissa. Hoivakoti Pietarissa on mahdollisuus myös lyhytaikaiseen asumiseen esimerkiksi omaishoitajan loman ajaksi. Pietarissa on neljä ryhmäkotia, Kuninkaan Tupa, Kuninkaan Toivo, Kuninkaan Tähti ja Kuninkaan Taika. Ryhmäkodeissa on yhteensä 66 asukaspaikkaa. Hoivakoti aloitti toimintansa Turun Länsikeskuksessa syksyllä 2008.

Lämminhenkinen arki

Pietari on asukkaille koti, jossa arkielämää ohjaa asukkaiden elämänhistoria, tavat ja tottumukset. Tavoitteena on tarjota laadullisesti ja sisällöllisesti korkeatasoista hoitoa ja hoivaa. Hoitotyön punainen lanka on asukkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi. Olennainen osa hoitotyötä on myös kuntouttava ja osallistava työote eli toiminta, jolla parannetaan tai ylläpidetään asukkaan fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista toimintakykyä. Yhdessä hoidetaan arjen askareita iloisella mielellä.

Monella Pietarin asukkaalla on eriasteinen etenevä muistisairaus. Siksi henkilökunta on perehtynyt erityisesti muistihäiriöisten hoitotyöhön. Ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii asukkaiden perushoidosta, lääkehoidosta, ruoka-, siivous- ja vaatehuollosta sekä viriketoiminnasta. Yhteistyö asukkaiden omaisten ja läheisten kanssa on tärkeää. Pietarissa ei ole vierailuaikoja, vaan omaiset ja läheiset ovat aina tervetulleita!

Turvallinen koti

Hoivakodin tiloissa on huomioitu turvallisuus ja erityisesti muistihäiriöisten asukkaiden tarpeet. Tilat ovat avarat ja viihtyisät, ja värit piristävät arkea. Asukkaiden käytössä on myös iso, aidattu sisäpiha sekä tilava parveke ja terassi. Lähiympäristö tarjoaa hyvät mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen. Hoivakodin lähiympäristössä on runsaat palvelut, muun muassa apteekki, tavarataloja, parturikampaamoja, pankkipalvelut ja kirjastoauto. Julkiset liikennevälineet kulkevat aivan hoivakodin viereen.

Voisiko Hoivakoti Pietari olla sinun tai läheisesi uusi koti? Asukkaaksi voi tulla palvelusetelillä, hyvinvointialueen ostopalveluasiakkaana tai itse maksaen. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule tutustumaan!

Yksikönjohtaja

Veera Kinnunen
(yhteydenotot ark. 9-15)
050 567 9055
veera.kinnunen@esperi.fi

Toimistotyöntekijä

Irina Liski
050 465 3508

Fysioterapeutti

Venla Veikkola
050 473 6102

Vapaa-ajan ohjaajat

Riina Saksa &  
Pami Saaripuu
050 435 5170

Tiimivastaavat

Kuninkaan tupa
Tanja Mahmod
050 463 3495

Kuninkaan toivo
Marja Virtanen
050 463 1458

Kuninkaan tähti
Raheleh Houshmand
050 464 5398

Kuninkaan taika
Sanna Manner
050 463 8897

Hoitajat

Kuninkaan tupa 050 322 0518
Kuninkaan toivo 050 326 0598
Kuninkaan tähti 050 436 5995
Kuninkaan taika 050 461 9321

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä