Ilta konsertoi esperiläisille sairaanhoitaja­päivänä: “Minustakin tulee kätilö“

18.05.2022
Etusivu > Ajankohtaista > Ilta konsertoi esperiläisille sairaanhoitaja­päivänä: “Minustakin tulee kätilö“

“Sairaanhoitajien ja hoitoalan ammattilaisten työtä ei voi korvata. Teette upeaa, tärkeää työtä. Kiitos, että olette,“ viestitti kansainvälisen sairaanhoitajapäivänä kunniaksi Esperin henkilöstölle, asukkaille ja heidän omaisilleen konsertoinut artisti Ilta.

“Omassa lähipiirissänikin on hoitoalan ammattilaisia. Yksi sellainen on oma äitini, joka on koulutustaustaltaan sairaanhoitaja. Lisäksi opiskelen itsekin nyt kolmatta vuotta kätilöksi, ja aloitan pian työharjoittelun synnytyssalissa“, Ilta paljastaa.  

Tunnelmallisilla kappaleillaan Ilta haluaa kertoa, että kaikki tunteet ovat sallittuja. “Kappaleideni kautta avautuu tietynlainen väylä sellaisille tunteille, joita ei ole aina helppoa kokea. Usein tunteiden käsittelyä helpottaa jo se, kun joku toinen sanottaa ne“, Ilta kertoo hymyillen. 

Teemapäivän kunniaksi Ilta omisti Voimanainen-kappaleensa Esperin henkilöstölle sekä kaikille hoiva- ja hoitoalalla työskenteleville. “Mielestäni jokaisen pitäisi kokea sydämessään olevansa voimaihminen. Opinnoissani seuratessani synnytyksiä, olen sitä mieltä, että jokainen joka tähän maailmaan on selvinnyt, on voimaihminen“, Ilta tuumaa. 

“Haluan lähettää super-paljon terveisiä kaikille sairaanhoitajille ja hoitoalan ammattilaisille. Teette niin tärkeätä työtä – sitä ei voi korvata millään. Kiitos, että olette“, Ilta sanoo hymyillen. 

Iltapäivän konsertissa esitettyjen Iltan tunnelmallisten kappaleiden sanoituksiin oli helppo yhtyä: Kelle mä soitan ja Mitä sulle jää ovat tärkeitä viestejä meille kaikille. Kotimme saivat mahdollisuuden kutsua myös asukkaiden läheiset seuraamaan konserttia ja viestejä sekä terveisiä läheteltiin innokkaasti sekä Iltalle että kaikille osallistujille.  

Kiitos upeasta konsertistasi, Voimanainen!

Mediadesk
010 408 7000
media@esperi.fi

Esperi Care Oy
Mannerheimintie 164
PL 11
00301 Helsinki
www.esperi.fi

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä