Jani Nurisalo on nimitetty Esperin myynti- ja markkinointi­johtajaksi

07.07.2020
Etusivu > Ajankohtaista > Jani Nurisalo on nimitetty Esperin myynti- ja markkinointi­johtajaksi

Esperin uudeksi myynti- ja markkinointijohtajaksi on nimitetty Jani Nurisalo. Uudessa tehtävässään hän vastaa konsernin myyntiprosessista ja sen kehittämisestä sekä Esperin markkinoinnista. ”Toivotan Jani Nurisalon lämpimästi tervetulleeksi Esperille. Janin vankka käytännön kokemus palveluliiketoiminnan myynnin ja markkinoinnin kehittämisestä sekä erityisesti kuntasektorin kanssa työskentelystä on Esperille arvokas asia.”, sanoo toimitusjohtaja Stefan Wentjärvi. Aikaisemmin Jani Nurisalo on vastannut mm. kansainvälisen lääkeyhtiö…

Esperin uudeksi myynti- ja markkinointijohtajaksi on nimitetty Jani Nurisalo. Uudessa tehtävässään hän vastaa konsernin myyntiprosessista ja sen kehittämisestä sekä Esperin markkinoinnista.

”Toivotan Jani Nurisalon lämpimästi tervetulleeksi Esperille. Janin vankka käytännön kokemus palveluliiketoiminnan myynnin ja markkinoinnin kehittämisestä sekä erityisesti kuntasektorin kanssa työskentelystä on Esperille arvokas asia.”, sanoo toimitusjohtaja Stefan Wentjärvi.

Aikaisemmin Jani Nurisalo on vastannut mm. kansainvälisen lääkeyhtiö Janssen Cilagin myynnin kehittämisestä sekä syöpälääkkeiden liiketoiminnan johtamisesta. Lisäksi Jani Nurisalo on toiminut myynti- ja markkinointijohtajana Doctagonissa ja Pihlajalinnan julkisten palveluiden myyntijohtajana.

Jani Nurisalo aloittaa tehtävässään Esperin myynti- ja markkinointijohtajana 10.8.2020. Hän on konsernin johtoryhmän jäsen ja raportoi tehtävässään toimitusjohtaja Stefan Wentjärvelle.  

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä