Kaksi pääkaupunkiseudun Esperi-kotia saa uudet tilat ensi vuonna

02.10.2023
Etusivu > Ajankohtaista > Kaksi pääkaupunkiseudun Esperi-kotia saa uudet tilat ensi vuonna

Uudet tilat Esperi Koti Soinnulle valmistuvat Herttoniemeen. Kodin vammautuneet aikuiset pääsevät muuttamaan niihin viimeistään toukokuussa 2024. Vanhoihin tiloihin Kannelmäessä tehdään uusi koti mielenterveyskuntoutujille. Sinne muuttavat Konalasta Esperi Koti Paavonpirtin asukkaat kesäkuussa 2024.

”Soinnun tilat eivät vastaa asukkaidemme tarpeita ja olemme todella iloisia päästessämme uusiin, asianmukaisiin tiloihin. Olemme itse päässeet vaikuttamaan siihen, että uusi koti olisi mahdollisimman sopiva juuri vammautuneiden tarpeisiin”, sanoo Soinnun yksikönpäällikkö Mia Lehto.

Vaikka kodin osoite vaihtuu, Esperi Koti Soinnun nimi säilyy. Uusi Esperi Koti Sointu sijaitsee Herttoniemessä, ja tarjoaa kodin 46 vammaiselle ja kehitysvammaiselle. Uuden kodin tilat ovat valoisat ja asukashuoneet tilavat ja esteettömät. Kotia ympäröi vehreä piha-alue. Esperin Soinnussa toivotaan, että kaikki kodin nykyiset asukkaat muuttaisivat henkilöstön mukana uusiin tiloihin. Muutot tapahtuvat toukokuussa 2024.

Myös Esperi Koti Paavonpirtin asukkaita odottaa muutto uusiin tiloihin

Soinnun tilat Kannelmäessä remontoidaan ja paavonpirttiläiset pääsevät muuttamaan niihin kesäkuussa 2024. Uusiin tiloihin tulee 22 asukaspaikkaa mielenterveyskuntoutujille. Tiloihin muuttava Esperi Koti Paavonpirtti aikoo säilyttää nimensä.

Uudet remontoidut, viihtyisät tilat Kannelmäessä sijaitsevat hyvien yhteyksien päässä palveluiden lähellä. Asukashuoneet ovat kerrostalon ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa, yhteiset tilat ja keittiö ensimmäisessä kerroksessa. Kodin harrastetiloihin kellarikerroksessa on esteetön pääsy hissillä.

”Paavonpirtin tilat ovat kaivanneet remonttia jo pitkään”, sanoo yksikönjohtaja Heli Dahlström. ”Konalasta Kannelmäkeen on vain kivenheitto. Otamme uudet tilat ilolla vastaan”.

Muutoilla ei ole vaikutusta kotiemme asukkaiden asumiskustannuksiin.

Tutustu kotiemme toimintaan verkkosivuillamme

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä