Kehittyvä Vanhustyö 2017 -tapahtuma keräsi alan ammattilaiset Finlandia-taloon!

14.02.2017
Etusivu > Ajankohtaista > Kehittyvä Vanhustyö 2017 -tapahtuma keräsi alan ammattilaiset Finlandia-taloon!

Perinteiseen tapaan Esperi osallistui Kehittyvä Vanhustyö 2017 -koulutus ja näyttelytapahtumaan, joka järjestettiin tänä vuonna ystävänpäivänä 14.2. Finlandia-talolla. Vierailijoina tapahtumassa oli niin kuntapäättäjiä, alan asiantuntijoita, hoitotyön ammattilaisia ja opiskelijoita kuin myös teemasta kiinnostuneita yksityishenkilöitä. Tapahtumassa Esperi esitteli monipuolista palvelutarjontaansa sekä pääkaupunkiseudun ikäihmisten koteja. Erityisesti yksilölliset ja räätälöidyt hoivapalveluratkaisut kiinnostivat tapahtumavieraita. Palvelutarjonnan ohella Esperin messuosastolla käytiin lukuisia…

Perinteiseen tapaan Esperi osallistui Kehittyvä Vanhustyö 2017 -koulutus ja näyttelytapahtumaan, joka järjestettiin tänä vuonna ystävänpäivänä 14.2. Finlandia-talolla. Vierailijoina tapahtumassa oli niin kuntapäättäjiä, alan asiantuntijoita, hoitotyön ammattilaisia ja opiskelijoita kuin myös teemasta kiinnostuneita yksityishenkilöitä.

Tapahtumassa Esperi esitteli monipuolista palvelutarjontaansa sekä pääkaupunkiseudun ikäihmisten koteja. Erityisesti yksilölliset ja räätälöidyt hoivapalveluratkaisut kiinnostivat tapahtumavieraita. Palvelutarjonnan ohella Esperin messuosastolla käytiin lukuisia mielenkiintoisia keskusteluja ajankohtaisista aiheista. Myös lausuntokierroksella oleva sote-uudistus puhutti kävijöitä. Kiinnostavien keskustelujen ohella tavattiin alan ammattilaisia ja kohdattiin tuttuja yhteistyökumppaneita.

Kiitos kaikille Esperin messuosastolla käynneille vieraille! Shamppanja-pullon arvonta on nyt suoritettu ja kuohuvapullo matkaa pääkaupunkiseudulle. Jälleen tänäkin vuonna Kehittyvä Vanhustyö 2017 oli vilkas tapahtumapäivä täynnä monipuolista ohjelmaa ja kiinnostavia kohtaamisia.

Vanhustyo 2017 osallistujia

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä