Keski-Suomen hyvinvointialue valmistelee toiminnan jatkamista Karstulan Marjarannassa

01.09.2023
Etusivu > Ajankohtaista > Keski-Suomen hyvinvointialue valmistelee toiminnan jatkamista Karstulan Marjarannassa

Keski-Suomen hyvinvointialue on aloittanut ikääntyneiden asumisen ja hoivan palveluita Karstulassa tuottavan Esperi Caren kanssa neuvottelut mahdollisesta liikkeenluovutuksesta.

Esperi Care tiedotti maaliskuussa muutosneuvottelujen alkamisesta ja toukokuussa toimintansa päättymisestä Marjarannassa. Keski-Suomen hyvinvointialue viesti maaliskuussa tutkivansa mahdollisuuksia jatkaa Marjarannan toimintaa omana toimintanaan.  

Marjarannassa asuvien palveluihin ei Esperi Caren lopetuksesta aiheudu katkoa. Asuminen ja hoiva yksikössä eivät pääty toimijan vaihtumishetkeen. Liikkeenluovutusneuvottelujen etenemisestä riippumatta hyvinvointialue vastaa siitä, ettei kukaan Marjarannan nykyisistä asukkaista jää vaille hoivaa ja asuntoa. Liikkeenluovutus valmistellaan aluehallituksen päätettäväksi.

”Olemme tyytyväisiä, että olemme löytämässä Marjarannalle hyvän ratkaisun Keski-Suomen hyvinvointialueen kanssa. Liikkeenluovutus mahdollistaisi henkilöstön jatkavan Marjarannassa vanhoina työntekijöinä ja asukkaat jatkaisivat asumista tutussa kodissa tuttujen hoitajien ympäröimänä”, toteaa Esperin ikäihmisten palvelujen aluepäällikkö Johanna Wiik-Anttila.

Marjarannassa asuu tällä hetkellä 13 ympärivuorokautisen palveluasumisen asiakasta.

Lisätiedot:

Keski-Suomen hyvinvointialue:

Viikolla 35: vastuualuejohtaja Tuija Koivisto, tuija.koivisto(at)hyvaks.fi, p. 040 513 5821

Viikolla 36: palvelujohtaja Saara Kuusela, saara.kuusela(at)hyvaks.fi, p.  040 579 4573

Esperi Care:

Aluepäällikkö, Ikäihmisten palvelut, Johanna Wiik-Anttila, Johanna.Wiik-Anttila(at)esperi.fi, p. 050 343 2088

Yksikönpäällikkö, Esperi Hoivakoti Marjaranta, Katri Muittari, Katri.Muittari(at)esperi.fi, p. 050 475 7179

Keski-Suomen hyvinvointialue vastaa noin 273 000 keskisuomalaisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista.  
  
Keskeinen tehtävämme on keskisuomalaisten hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden edistäminen yhteistyössä kuntien, järjestöjen, yritysten ja muiden toimijoiden kanssa. Tavoitteenamme on se, että keskisuomaisten kokemus hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta on maan kärkeä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue ja tukea keskisuomalaisten hyvää arkea. 

Hyvinvointialue on Keski-Suomen suurin työnantaja, jonka palveluksessa työskentelee noin 11 500 ammattilaista. Uutena työnantajana tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin.  

Palveluiden tiedot, toimipisteet ja yhteystiedot löytyvät Keski-Suomen hyvinvointialueen verkkosivuilta osoitteesta www.hyvaks.fi

Esperi tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita asumispalveluita ikäihmisille, mielenterveyskuntoutujille ja kehitysvammaisille ympäri Suomen. Tehtävämme on tarjota turvallinen koti ja auttaa asukkaita elämään onnellista elämää omilla ehdoillaan. Pyrimme ennakoimaan hoitoalan ja yhteiskunnan tarpeita ja kehittämään toimintaamme siten, että pystymme tarjoamaan asukkaillemme hyvän elämän ainekset myös tulevaisuudessa. Tavoitteenamme on Suomen onnellisimmat asukkaat. www.esperi.fi

Tutustu Vastuullisuusraporttiimme 2022.

Jaa artikkeli somessa

Mediadesk (ark. 9-16)
010 408 7000
media@esperi.fi

Esperi Care Oy
Mannerheimintie 164
PL 11
00301 Helsinki
www.esperi.fi

Jaa artikkeli somessa

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä