Kiitokset kumpuavat hyvästä työilmapiiristä – asukkaiden ja omaisten tyytyväisyys näkyy palkintoina

28.07.2023
Etusivu > Ajankohtaista > Kiitokset kumpuavat hyvästä työilmapiiristä – asukkaiden ja omaisten tyytyväisyys näkyy palkintoina

Lähihoitajat Amanda Nurminen ja Oskari Janhunen työskentelevät Siuntiossa Esperi Hoivakoti Sigridissä. Amanda on vielä tuore esperiläinen, Oskari taas on ollut alalla jo useamman vuoden – koko ajan Esperillä.

Molemmille uravalinta hoiva-alalla oli selkeä, kumpikin haki peruskoulusta suoraan ammattikouluun opiskelemaan lähihoitajaksi. Lapsia rakastavan ja päiväkodissa aiemmin työskennelleen Amandan molemmat mummit olivat lähihoitajia ja Oskarin molemmat vanhemmat puolestaan hoitajia. Hoiva-ala virtaa siis kummankin DNA:ssa vahvasti!

Amandan mummin tuttava osasi suositella Amandalle Esperiä työpaikkana, siuntiolainen Oskari halusi puolestaan työskennellä mahdollisimman lähellä kotia. Lähihoitajaopiskelijana Esperillä aloittanut Oskari suorittikin kaikki opintonsa Hoivakoti Sigridissä ja on sittemmin saanut talosta vakituisen viran, jossa Oskari onkin ollut reilun vuoden verran. 

Lähihoitajan työ on fyysistä ja jokainen päivä on erilainen, vaikka Hoivakoti Sigridin arkea kuljettavat tarkat rutiinit aamupesuista yhteisiin ruokailuihin. Avustaminen päivittäisissä toimissa on osa kummankin työpäivää.

Sekä Amandalle että Oskarille palkitsevinta arjessa ovat ennen kaikkea asukkaiden hyvä mieli ja omaisten kiitokset. Omaisten tieto, että tärkeät ihmiset ovat hyvissä käsissä on molemmille tärkeää.

“Olemme tosi tyytyväisiä, että työporukka ja ilmapiiri täällä ovat huippuhyviä“, molemmat toteavat yhdestä suusta. 

Molemmat ovat saaneet Esperillä työskennellessään hyvän pohjan jatko-opintoihin: Oskarilla siintää tulevaisuudessa haave ensihoitajaopinnoista ja Amanda näkee oman tulevaisuutensa sairaanhoitajana, mutta edelleen ikäihmisten parissa.

Haluaisitko sinäkin ottaa ensiaskeleen kohti hoiva-alaa? Kurkkaa uramahdollisuutesi Esperillä osoitteesta: https://ura.esperi.fi/pages/toissa-esperilla 

Mediadesk (ark. 9-16)
010 408 7000
media@esperi.fi

Esperi Care Oy
Mannerheimintie 164
PL 11
00301 Helsinki
www.esperi.fi

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä