Kiitos kuluneesta vuodesta!

15.12.2022
Etusivu > Ajankohtaista > Kiitos kuluneesta vuodesta!

Tavoitteemme Esperillä on rakentaa parempaa tulevaisuutta meille kaikille: asukkaillemme kaikissa kodeissamme sekä koko henkilöstöllemme.

Takanamme on jälleen vuosi, jollaista emme olisi osanneet odottaa. Minulla, kuten monilla muillakin, oli suuria toiveita inhimillisemmästä maailmasta kahden koronavuoden ja ei-toivottujen, mutta meille kaikille välttämättömien, rajoitusten jälkeen.

Valitettavasti tämä toive ei toteutunut, vaan maailmassa käynnistyi uusi kriisi, kun Ukrainassa syttyi sota. Nyt vuoden vaihtuessa ajatuksissamme ovat Ukrainan lapset ja vanhukset, jotka joutuvat elämään sodan keskellä. Monet heistä ovat menettäneet kotinsa ja läheisensä.

Tehtävämme Esperillä on auttaa muita. Jo heti sodan alussa tarjosimme Kristiinankaupungissa sijaitsevan hoivakotikiinteistömme ukrainalaispakolaisille, ja olemme myös vuoden mittaan tukeneet talousaputyötä Ukrainassa tukijärjestöjen kautta. Jatkamme tätä avustustyötä niin kauan kuin sitä tarvitaan.

Tällä hetkellä yhteiskunnassamme käydään paljon keskustelua varautumisesta. Talven lähestyessä meitä kaikkia on kehotettu varautumaan esimerkiksi sähkökatkoksiin. Jotta mahdolliset häiriöt eivät vaikuttaisi kotiemme asukkaisiin olemme ottaneet yhteyttä sähköyhtiöihin ja varmistaneet, että sähköyhtiöissä tiedetään kullakin sähköjakelualueella olevista Esperin ja Sagan palvelukodeista.  

Joulu on aikaa, jolloin monesti kokoonnumme yhteen rakkaittemme kanssa. Monilta asukkaistamme saattaa puuttua oma perhe, jonka kanssa jakaa joulua. Me Esperillä haluamme olla tämä perhe ja tulemme tekemään parhaamme, jotta joulu kodeissamme olisi lämminhenkinen ja rauhaisa kaikille asukkaillemme.

Olen luonteeltani optimistinen ja uskon parempaan tulevaisuuteen. Tavoitteemme Esperillä on rakentaa parempaa tulevaisuutta meille kaikille: asukkaillemme kaikissa Esperin kodeissa ja Saga-palvelutaloissa sekä henkilöstöllemme.  Tässä rakennustyössä pääpaino on edelleen hoitohenkilöstössämme. Ensi vuoden loppuun mennessä hoitohenkilöstöä vanhustenhuollossa tulee olla noin 40 % enemmän kuin kolme vuotta sitten. Panostamalla henkilöstöön Esperi haluaa varmistaa koteihinsa riittävän määrän hoitohenkilöstä sekä heille riittävän ammatillisen osaamisen, jotta asukkaillemme kodeissamme mahdollistuu hyvä arki. 

Tällä hetkellä Esperi panostaa voimakkaasti henkilöstön kouluttamiseen. Kuluneen vuoden aikana olemme lisänneet hoitohenkilöstömme koulutustuntien määrää noin 40 %, sillä haluamme varmistaa, että asukkaamme ja heidän läheisenä voivat tuntea saavansa hyvää, asiantuntevaa ja yksilöllistä hoitoa ja tukea.  

Asetimme itsellemme viime vuonna kunnianhimoisen tavoitteen: haluamme, että Esperi tulee olemaan entistä parempi ympäristötyössä. Nyt olemme työstämässä kattavaa ympäristöohjelmaa, jonka toteutumisesta yksi näkyvä esimerkki on se, että uudet kiinteistömme tullaan varustamaan aurinkopaneeleilla.

Haluamme olla luottamuksenne arvoisia, ja tulemme määrätietoisesti kehittämään liiketoimintaamme asukkaittemme parhaaksi ensikin vuonna. Lämmin kiitos kuluneesta vuodesta ja vuoden aikana eri tavoin saamastamme palautteesta. Annattehan palautetta jatkossakin: henkilökohtaisesti yksiköiden henkilöstölle, lähettämämme tekstiviestikyselyn kautta sekä kodeissa olevien QR-koodien välityksellä.

Toivon, että vuosi 2023 toisi mukanaan paljon hyviä asioita, ja erityisesti rauhan maan päälle.

Oikein hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Stefan Wentjärvi
Toimitusjohtaja

 

Lue tästä kirje ruotsiksi:  Tack för det gÃ¥gna Ã¥ret!

Katso Esperi-konsernin johtoryhmän joulutoivotukset videolta (1:18)

Hyväksythän markkinointievästeet sivuston vasemman alakulman evästerattaasta nähdäksesi sisällön.
Jaa artikkeli somessa
Jaa artikkeli somessa

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä