​Koillismaan Hoivapalvelut osaksi Esperiä

02.07.2018
Etusivu > Ajankohtaista > ​Koillismaan Hoivapalvelut osaksi Esperiä

Ikäihmisten asumispalveluita tuottavan Koillismaan Hoivapalvelut Oy:n palveluliiketoiminta on siirtynyt osaksi hoiva- ja terveyspalvelualan yritys Esperi Care Oy:tä.

Ikäihmisten asumispalveluita tuottavan Koillismaan Hoivapalvelut Oy:n palveluliiketoiminta on siirtynyt osaksi hoiva- ja terveyspalvelualan yritys Esperi Care Oy:tä.

Koillismaan Hoivapalveluilla on tällä hetkellä 14 asukaspaikkaa ikääntyneille ja yhtiön liikevaihto on noin 500 000 euroa. Kaupan myötä henkilöstö siirtyy Esperin palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Kiitämme asukkaita, omaisia ja kaikkia yhteistyökumppaneita kuluneista vuosista. Luovutamme hyvillä mielin elämäntyömme Esperi Caren jatkettavaksi”, kertovat yhtiön entiset omistajat, Miia Mustonen ja Siiri Alajuuma.

Kiitän yrittäjiä luottamuksesta. Meillä on yhteinen ymmärrys toiminnan tulevaisuudesta ja tältä pohjalta toimintaa on hyvä lähteä kehittämään. Toivotan asukkaat ja henkilöstön lämpimästi tervetulleeksi Esperille”, sanoo Esperi Caren yritysostoista vastaava Sebastian Knight.

Esperillä on Kuusamossa entuudestaan 30 -paikkainen Esperi Hoivakoti Lauttalampi.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä