Kouvola keskittää kuntouttavan päivätoiminnan Esperin palvelukeskus Haanojaan

28.09.2022
Etusivu > Ajankohtaista > Kouvola keskittää kuntouttavan päivätoiminnan Esperin palvelukeskus Haanojaan

Kymsoten oma kuntouttava päivätoiminta loppui Kouvolassa syyskuun puolivälissä ja päivätoiminta keskitetään ostopalveluna Esperi Palvelukeskus Haanojaan.

”Kilpailutuksen voitto tuntui todella hyvältä. Olen ylpeä, että saamme tarjota Kymsoten asiakkaille laadukasta ja monipuolista päivätoimintaa”, Esperi Palvelukeskus Haanojan johtaja Anne Koivula sanoo.

Haanojassa varaudutaan tulevaan nostamalla asiakaspaikkojen määrää 15:sta 20:een. AVI:lta odotetaan vielä päätöstä asiaan.

Päivätoiminnan tavoitteena on asiakkaan fyysisen toimintakyvyn ylläpitäminen ja parantaminen.

”Osallistuminen kuntouttavaan päivätoimintaan tukee asukkaan kotona asumista, vahvistaa asiakkaan sosiaalisia suhteita tai mahdollistaa osallistumisen kodin ulkopuolisiin tapahtumiin. Päivätoiminta tuo myös vaihtelua ja sisältöä omaishoidettavan arkeen ja vahvistaa arjen toimijuutta”, Anne toteaa. Asiakkaat voivat myös ulkoilla päivätoiminnan aikana.

Annen mukaan Haanoja on saanut kiitosta asiakkailta hyvästä henkilökunnasta.

”Moni on sanonut, että päivät ovat mukavia ja menevät liian nopeasti. Meillä on paljon yhdessä tekemistä niin sisällä kun ulkona”, Anne kertoo.

Leskeksi jääneet Asta ja Eila ovat ystävystyneet päivätoiminnassa. Päivätoiminnassa he nauttivat mukavasta tekemisestä ja toisten ihmisten tapaamisesta. ”Olimme heti kuin paita ja peppu”, naiset nauravat.  Toisinaan lepohetkinäkin juttua riittäisi, varsinkin ystävyyden alussa, kun naiset tutustuivat toisiinsa. Myös hoitajat saavat kiitosta naisilta.

Päivätoiminnassa juhannussauna on jäänyt erityisesti Astan ja Eilan mieleen, jolloin saunaa varten tehtiin vastat. Saunan jälkeen hemmoteltiin kasvonaamioilla ja hienoilla kampauksilla.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä