Kuinka palveluseteli voi helpottaa arkeani?

29.03.2021
Etusivu > Ajankohtaista > Kuinka palveluseteli voi helpottaa arkeani?

Lämpimästi tervetuloa maksuttomaan webinaariimme 7.4. klo 17-18.30. Tapahtumassa Vantaan vanhus- ja vammaispalveluiden ostopalvelupäällikkö Maria Borg kertoo palvelusetelistä ikääntyneille. Lisäksi professori Markku Partinen Helsingin uniklinikalta käy läpi unen merkitystä terveydelle. Osallistuminen hoituu helposti – kaikki kiinnostuneet ja uteliaat mukaan linjoille!

Ilmoittaudu mukaan

Tilaisuus järjestetään Microsoft Teams -verkkosovelluksella. Ilmoittaudu mukaan linkin takaa, niin saat liittymisohjeet ja linkin sähköpostiisi. Tilaisuus on pidetty ja tallenteen voit katsoa uutisen lopusta.

Valinnanvapautta palvelusetelillä

Tiesitkö, että asumispalveluihin voi saada yhteiskunnan tukea? Palveluseteli on kunnan tarjoama maksuseteli, joka korvaa osan sosiaali- ja terveydenhuollon palvelukustannuksista. Palvelusetelin määrään vaikuttaa tuen tarve ja tuensaajan taloudellinen asema. Palveluseteli antaa asiakkaalle tai hänen läheisilleen mahdollisuuden itse päättää, miltä kunnan hyväksymältä yritykseltä palvelu hankitaan.

Valinnanvapautta palvelusetelillä – webinaarissa 7.4. klo 17-18.30 Vantaan vanhus- ja vammaispalveluiden ostopalvelupäällikkö Maria Borg kertoo palvelusetelistä ikääntyneille. Lisäksi professori Markku Partinen Helsingin uniklinikalta käy läpi unen merkitystä terveydelle. Tapahtuman järjestäjänä toimii Esperi Care Oy.

Tapahtumarunko

17.00-17.10 Tilaisuuden avaus, Stefan Wentjärvi, Esperin toimitusjohtaja
17.10-17.40 Palvelusetelin käyttö ja palvelupolku, Maria Borg, Vantaan vanhus- ja vammaispalveluiden ostopalvelupäällikkö
17.40-18.15 Kuinka nukun paremmin? Unen merkitys terveydelle, Markku Partinen, Professori, Helsingin uniklinikka
18.15-18.30 Esperin yksiköt esittäytyvät ja tilaisuuden päättäminen

Palvelusetelillä Esperin hoivakotiin?

Olemme hyväksytty palvelusetelituottaja ikääntyneiden palveluasumisessa useassa kunnassa. Kysy lisää osoitteesta info@esperi.fi tai suoraan sinua kiinnostavan hoivakodin esimieheltä. 

Tutustu hoivakoteihimme täältä.
Lue lisää palvelusetelistä täältä.
 

Hyväksythän markkinointievästeet sivuston vasemman alakulman evästerattaasta nähdäksesi sisällön.

Mediadesk
010 408 7000
media@esperi.fi

Jaa artikkeli somessa
Jaa artikkeli somessa

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä