Lisää laatua työvuorosuunnitteluun – digialgoritmit avuksi kaikkiin Esperin koteihin

02.09.2020
Etusivu > Ajankohtaista > Lisää laatua työvuorosuunnitteluun – digialgoritmit avuksi kaikkiin Esperin koteihin

Esperi ottaa käyttöön nykyaikaisen algoritmipohjaisen työvuorosuunnittelujärjestelmän kaikissa kodeissaan vuoden 2020 aikana. Esperille räätälöity FISU-sovellus parantaa työvuorosuunnittelun laatua. Kotien esimiehille jää jatkossa yhä enemmän aikaa asiakastyöhön ja johtamiseen.

Sähköisen järjestelmän avulla yksiköissä on helpompi varmistaa oikea määrä oikeanlaista henkilöstöä oikeaan aikaan. Myös kotien ja sen henkilöstön yksilölliset tarpeet voidaan huomioida entistä paremmin ja tasapuolisemmin.

”Vielä viime vuonna kaikkien kotiemme esimiehet suunnittelivat työvuorolistat käsin. Se vei aikaa ja jätti mahdollisuuden inhimillisille virheille. Uuden sähköisen työkalun avulla pystymme varmistamaan, että laadulliset minivaatimukset toteutuvat ja esimerkiksi, että lääkeluvallisia henkilöitä on työvuorossa oikea määrä tai että harjoittelija ei työskentele osastolla yksin. Järjestelmä ei yksinkertaisesti suostu suunnittelemaan puutteellista tai virheellistä työvuorolistaa”, kertoo projektipäällikkö Antti Kievari.

Uusi sähköinen työkalu, Fisu, on käytössä jo Esperin 64 kodissa ja loput yksiköt siirtyvät työkalun käyttöön tämän vuoden aikana.

Esimiehet kiittävät

Yksi sovelluksen käyttöönottanut yksikkö on Iisalmessa sijaitseva hoitokoti Hopeinen Kuu. Yksikönpäällikkö Kati Rönkkö kiittelee uutta työvuorosuunnittelusovellusta vuolaasti: ”Yksikössämme otettiin Fisu käyttöön heinäkuussa ja nyt järjestelmä suunnittelee kaikki työvuoromme. Parasta Fisussa on käytön helppous, tasapuolisuus työvuoroissa ja se, että nyt käytän työvuorolistan tekemiseen merkittävästi vähemmän aikaa.” kertoo Kati. 

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä